Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az a biszex, aki szerelmes is tud lenni?
Figyelt kérdés
vagy elég a szexuális vonzalom?2017. máj. 6. 15:36
1/7 anonim válasza:
Igazából amíg csak a száddal érsz a saját nemed nemiszervéhez, addig hetero vagy. Ha használod a kezed, csak akkor válsz homokossá.
2/7 anonim válasza:
Szerintem addig hajlam, míg csak vágy van, amikor szerelem, vagy testi kapcsolat, akkor már biszexualitás.
3/7 anonim válasza:
Van a szexuális meg a romantikus vonzalom. Szóval lehetsz biszex és bi-romantikus, lehetsz hetero-romantikus és persze homo-romantikus.
Szóval, ha mindkét oldalt beviszed szívesen az ágyba, akkor biszex vagy...az már más, hogy hetero-romantikus e vagy sem. Csak erről így nem nagyon beszélnek az emberek, hanem alapvetőnek veszik.
20m/f
4/7 anonim válasza:
Az én szótáramban elég szexuálisan vonzódnod a saját nemedhez ahhoz, hogy biszex legyél. (Mondom ezt úgy, hogy én a szerelemre is képes vagyok nők, férfiak irányába egyaránt.)
5/7 anonim válasza:
Nem. Az a biszex, aki több nemhez is vonzódik szexuálisan. A szerelem nem előfeltétele a szexuális vonzalomnak.
6/7 anonim válasza:
A biszexualításnak nem feltétele a saját nemmel a szerelem. Én sem tudnék férfibe szerelmes lenni, csak nőbe. Ettől még bi vagyok, mert szexuálisan meg érdekel a saját nemem, és volt is több szexkapcsolatom is.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom. Megcsokolni meg olelkezni pasival sosem kepzelem el. Viszont sokat fantazialok arrol, hogy megcsinal akar ketten is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!