Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fucklick Mond ez a szó valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fucklick Mond ez a szó valamit Valakinek?

Figyelt kérdés

Az első exem titkos vágya volt,hogy két férfival van,az egyik nyalja,a másik cumiztatja...

"akkor" ez nem jött össze,viszont mára már izgat engem is.Hetero vagyok,de mostanra úgy érzem,nem zavarna egy másik hímtag közelsége...

Az identitásom átcsapott biszexbe?

2017. máj. 3. 05:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van akit ez izgat,pl engem is. Nős hetero vagyok
2017. máj. 3. 06:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Identitásod, a nemed az hogy, magyar. De legkevésbé sem az, hogy kihez vonzódsz. Tanuljuk már meg, hogy az identitás és az orientáció nem ugyanaz. -.-" Vagy hirtelen átcsaptál nőbe? Nem hiszem....

És ettől még nem leszel biszex sem, ha ennyire szeretnéd próbáld ki...

2017. máj. 3. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem vagy biszex. Ha a párodnak ilyen vágya van, akkor hajrá, keressetek egy harmadikat. Azért azt gondold végig, hogy Téged, hogy érintene, ha a másik férfi nem csak cumiztatást, meg nyalást akar, illetve itt nem áll meg, hanem meg is dugja.
2017. máj. 3. 07:15
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm a kiegészítő információt.
2017. máj. 3. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarsz hozzányúlni a másik pasihoz, miért lennél biszex?
2017. máj. 5. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a jó abban, ha beskatulyázod magad? Élj, ahogy jólesik, és ne a szavakon lovagolj.
2017. máj. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!