Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi-fiúk ti hányévesig próbálnátok ki férfivel a szexet? Főleg olyanra gondolok, aki még csak ábrándozott róla? Általában milyen szerepet próbálnátok? Aktív-peszív.
Figyelt kérdés
#Bi -fiúk
2017. ápr. 17. 20:41
11/19 anonim válasza:
Én inkabb snapen kep csere minél.fiatalab annál jobb😄17 f
12/19 anonim válasza:
26 vagyok, aktív és passzív szerep egyaránt érdekel. A kor nem számít, sőt kifejezetten izgatnak az idősebbek is akár 50 felett is! Pláne ha vesz fel női bugyit.
13/19 anonim válasza:
12-es!
Ha gondolod combfixet, tűsarkút is :))
14/19 anonim válasza:
Nálam fura, mert most megváltozott valami. Eddig arról fantáziáltam, hogy passzív szerepben próbálnám ki, de kb. egy hónapja tök erős bennem a vágy, hogy aktív dominánsként szexeljek egy pasival.
Mondjuk elég nagydarab erős fickó vagyok, gondolom emiatt az utóbbi az, ami testhezállóbb lenne. (gondolom)
38f
15/19 anonim válasza:
Ja bocs, utolsó vagyok. Csak a fele kérdésre válaszoltam. Max. velem egykorúval próbálnám ki.
17/19 anonim válasza:
Húszon évesen voltam 40-50 éves férfiakkal is. Közel a negyvenhez volt egy 70 feletti, 61 évesen meg már valóban nem számít a kor, csak a tisztaság. És oda-vissza, mert uni vagyok.
19/19 anonim válasza:
Max 25, és passzív szerepet próbálnám ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!