Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi-fiúk ti hányévesig próbálnátok ki férfivel a szexet? Főleg olyanra gondolok, aki még csak ábrándozott róla? Általában milyen szerepet próbálnátok? Aktív-peszív.
Figyelt kérdés
#Bi -fiúk
2017. ápr. 17. 20:41
2/19 A kérdező kommentje:
Szegeden hol lehet Bi-fiúkat találni?
2017. ápr. 17. 21:02
3/19 anonim válasza:
Passzív szerep érdekel :D
Max 20-22 évessel
19/f Szeged :DDDD
4/19 anonim válasza:
Aktív érdekel, 20-23 évesig 17f
5/19 anonim válasza:
én 18 évesen egy kocsiban :D nagyon kezdő voltam, először csak vertem neki aztán elkezdtem szopni közben feltérdeltem és elkezdte ujjazni a popsim :D majd megkérdezte, hogy megdughat-e nem válaszoltam neki semmit, mögém állt és nagyon keményen megdugott, nagyon fájt de élveztem, elment belém jó volt de azóta semmi ilyesmit nem csináltam.
6/19 anonim válasza:
Én 20 alattival szívesen kipróbálnám.
F 30+ passzív
8/19 anonim válasza:
én 18 alatt csak szopást próbálnák ki
9/19 anonim válasza:
Én is csak a szopást próbálnám ki max 20-22 éves sráccal. Kecskemét környékiek írhatnak 😉 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!