Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz jobban, hogy egy fiú lecumizzon?
Nem vonzanak a fiúk, de én is kipróbálnám milyen lehet a "lecumizás" illetve hogy "lecumizzanak". 28/F
Kérdésedre válaszolva kíváncsi vagy. Ha átéled, akkor onnantól "döntsd el" hogyan tovább. Lehet nem egy vagy kettő átélése kell, de a neheze az egésznek a megfelelő diszkrét "alkalmi próbatárs" találása, ami nekem se megy (fogalmam sincs hogy kell ilyet "intézni" meg "összehozni", tehát neked se lesz egyszerű.
A kíváncsiság!
Te vagy a szopni szeretők álma, a megtestesült "kíváncsi heteró"! :DD
Bevallom nekem is tetszenek az "első bálozók", érdekesek abból a szempontból, hogy jól csináltam-e, tetszett neki, visszajönne-e?
Szekszárdi sorstársaidnak örömmel segítenék!
Én már szoptam heteró fiút, nem nagyon élvezte, azt mondta, hogy zavarja, hogy nem csaj vagyok, egyszerűen a tudat miatt.
22 mf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!