Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor elélvezek, már nem is izgatnak a férfiak, de előtte nagyon?

Figyelt kérdés
Szeretném kiélni a biszexuális vágyaim, de nem merem, mert félek, hogy nagyon megbánom. Volt már valaki így? És aki kipróbálta, az utólag megbánta, vagy örült, hogy belement? 27/f/

2017. ápr. 10. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok.

De volt alkalmam egyszer kipróbálni és nagyon jó volt!

22/F

2017. ápr. 10. 11:11
 2/8 Tompadúr ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok. Eleinte úgy be vagyok indulva, és olyan dolgokra, hogy abba bárki belepirulna, de miután elmentem rögtön az a bizonyos "What have I dobe?!" Érzés halad keresztül rajtam és tart pár óráig. Utánaolvastam és azt találtam, hogy azért van, mert leesett a hormonszintem (tesztoszteron) és ez érzelmi változást is okozhat.

26/F

2017. ápr. 10. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen megtörtént, kipróbáltam az orált viszonzás nélkül, nem volt valami élvezetes, de tényleg nem az okát nem tudom, lehet túl hirtelen jött... viszont utána nem értettem, hogy ez engem miért érdekel egy sráccal...23/F
2017. ápr. 10. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Miért van az, hogy a harmadik tányér töltött káposzta után már nem kívánom, pedig előtte meg igen? Hát ez is éppen olyan. Valamit addig kíván az ember, amíg meg nem kapja.
2017. ápr. 10. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Én csak addig kívánom a szopást amíg el nem élvezek.Utána már rendes hányingerem van tőle.

Egyszer erőt vettem magamon és leszoptam valakit.Nagyon féltem de egész kellemes volt a számba venni.Azóta is úgy vagyok vele, amíg nem élvezek el, addig szívesen szopok.Már ha van kit.:)

21/f

2017. ápr. 10. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
a sztorid teljesen egyezik az enyémmel.. :))
2017. ápr. 20. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan vagyunk így ezzel ,hiszen a "bi" szexualitás minden emberben jelen van ,csak vannak akik tovább gondolják...

Engem is izgat pár biszexuális jelenet és hasonlóképpen ,ha elélvezek ,lelkiismeret furdalásom van a fantáziálásért is ,de addig pörget a dolog ,ja és persze csajjal együtt csak!

2017. ápr. 21. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, szívesen kipróbálnék mindenfélét, de amint elélveztem, már nem vágyom rá.
2017. ápr. 27. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!