Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha vizuálisan izgatnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vizuálisan izgatnak a biszex videók, akkor mennyi az esélye annak, hogyha kipróbálnám élvezném is? 19/F

Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig nem fogod megtudni amig ki nem probaltad... az egy dolog hogy vizualisan izgat de mas mikor csinalod is. Lehet tetszeni fog a dolog de az is lehet soha tobbet nem fog meg eszedbe sem jutni.
2017. febr. 19. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell próbálni szerintem is 17f
2017. febr. 19. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem próbálod ki, nem fogod tudni a választ, és itt se tudja megmondani Neked senki. Tippelni lehet, de semmi értelme.
2017. febr. 20. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

50% , vagy igen vagy nem.

Engem vizuálisan eléggé felizgat videóban szereplő fiatal vékony szőrtelen /pihés fiuk ahogy egymást kényeztetik.

Gondolatban szívesen beszállnék, viszont reál helyzetben nem tudom mit tennék.

2017. febr. 20. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Régóta szeretném kipróbálni max. 20 év körüli, számomra vonzó kinézetű sráccal...
2017. febr. 21. 13:43
 6/6 bribri1986 válasza:
100%
Attól mert valami izgatja a fantáziád,nem biztos hogy gyakorlatban is ki akarod próbálni!!Szerintem!!
2017. febr. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!