Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tehetek ha sosem válalhato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha sosem válalhatom fel magamat?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy összejöttem egy fiúval, már elég rég együtt vagyunk, de én közben rájöttem, hogy biszex vagyok.. (nem, nem általa)

szeretem és nem akarom elveszíteni, ezért az ki van zárva, hogy alkalmam legyen arra, hogy egy lánnyal legyek együtt. És ez már kezd nagyon zavarni. Nem tudom senkivel megbeszélni.. szerintetek mit tegyek, hogy elmúljon ez az érzés?

2017. ápr. 9. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat foglalkozol mások véleményével. Értem én, hogy mindenki nagyon fontos a lelkedben, de hol vagy te?
2017. ápr. 9. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy nem merném felválalni, hanem arról, hogy semmi értelme nem lenne mert az érzés még ugyan az marad..
2017. ápr. 9. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Meg kell értesd vele, ez csak anyagi dolog.

Csak érzelmek számítanak, legjobbak, valóságok.., minden más kb semmi.

Szex olyan mint enni ha érzelem nélkül teszed.

Ha belé vagy szerelmes, nem számít, milyen testi vágyaid vannak, mit nem tud kielégíteni... és ez teljesen normális.

2017. ápr. 9. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Óriási tragédia egy fiú számára, ha megtudja, hogy a barátnője lányokról (is) fantáziál. :)

Vállald önmagad!

39F

2017. ápr. 10. 02:36
 5/5 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Egyre számíts, ha pozítvan fogadja akkor majd édes hármast akkar, egy kívétel van, ha ő is biszex!

A pasik elég vakok, főleg ilyen téren. Szóval lányokkal is meg tudod beszélni.

2017. ápr. 10. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!