Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne, hogy mi ez és hogy mit tehetek?
Azt hiszem bele estem a védőnőnkbe..párommal minden tökéletes szó szerint minden, de pár napja azt vettem észre, hogy bármikor együtt vagyunk a nő arca van a fejemben a hangja és az érintése...
Nem tudom, hogy alakulhatott ki ez a dolog (talán a heti látogatások folyamán...persze nem hozzám járt, hanem a lányomhoz) és szégyenlem is magam ez végett..de nem tehetek róla..
Mit tudnék tenni?! Különben arra is szeretnék rá jönni, hogy ez kölcsönös e , mert sokszor ad jeleket...sokszor van zavarba (elejti a dolgait, elpirul, tobbszor mondd el dolgokat, es sokat kacarászik magán) tobbszor vettem észre, hogy simogatja a kezem kozben ram nez...nem tudom...ha valaki volt hasonlo helyzeben kerem irjon!!! :(
Kulonben en 20 éves vagyok ő pedig kb 35-40.....
Kérdező talán enyhén idegbeteg vagy, az első egy kérdést tett fel egyszerűen...
Amúgy meg akkro biszex vagy nyilván, ő meg vagy biszex vagy leszbikus...
Mit tudnál tenni? Most született gyereked egy FÉRFITÓL, SZERINTED????
Milyen pszichológus? :DDDD Mit fantáziálsz te bánat :DDD
Ennyi ésszel élni... Sajnállak komolyan.
ne legyél ott amikor a gyereket vizsgálja.
nem hiszem,hogy bele piszkálna a kapcsolatodba akkor sem ha tetszel neki. ez etikátlan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!