Hol tudnám elolvasni, hogy mik a személyi jogaim? Mit tehetek egy rendőrrel, ellenőrrel stb. és fordítva? Külön érdekelne az önvédelemből való testi sértés kérdése.
Rendőrrel semmit sem tehetsz különben szarrá vernek és megnyomorítanak úgy mint ahogyan azokat az ártatlan embereket 2006 október 23-án akik békésen sétáltak az utcán vagy nyugisan iszogattak a kocsmákban.A rendőrök bármit megtehetnek veled,úgyhogy jobb lesz ha lefizeted a korrupt bagázst
Ellenőrt nyugodtan megütheted,de azért ne vidd túlzásba,egy felfüggesztettel megúszod a dolgot.Ellenőr nem igazoltathat,de ha nem adod oda neki a személyit akkot hívhat rendőrt is,annak meg muszáj lesz odaadni a személyidet...az már más kérdés hogy az ellenőrnek megéri e az hogy kihívja a zsarut,legjobb esetben is csak leszállít a buszról
Kedves első!
Köszönöm, hogy kioktatsz, de nem értem, miért kellett ez. Igen, beismerem, tudatlan vagyok a témában, ezért kérdeztem.
Kedves második!
Köszönöm a választ, de örülnék egy linknek, ahol pontosat és hivatalosat olvashatok a témáról.
Köszi mindenkinek.
"2006 október 23-án akik békésen sétáltak az utcán vagy nyugisan iszogattak a kocsmákban."
Tehát a részeg csürhére gondolsz, ami nap min nap látni lehetett a TV-ben? Mert mással nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!