Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen nehezen jött össze az első alkalom?
Figyelt kérdés
Nem egy pasival beszéltem már itt, kialakult valami szimpátia, de még mindig nem történt meg. Pedig nyitott vagyok gyakorlatilag bármire, nem is nézek ki rosszul. Mások is hasonló tapasztalatokat szereztek?
27/F. Bp.
2017. ápr. 3. 00:52
1/4 anonim válasza:
Ha hozzám hasonlóan nő lennél, le sem bírnád vakarni magadról a sok kéretlen jelentkezőt.
2/4 anonim válasza:
És mi a retkes fenéért ITT ismerkedsz?!
Miért nem mész fel egy normális, erre a célra való partnerkereső oldalra?
3/4 anonim válasza:
Pestiként állítod ezt? Mit mondanál ha a világ vége tábla után öt kilométerrel, egy porfészek faluban laknál?
4/4 anonim válasza:
#2 Ez nem ismerkedés..., csak egy kérdés.
Szerintem egyátalán nem nehéz....Néha kommentelen ebben a témában a gyakorin és sokan rám írnak ismerkedés céljából, de mivel ez az oldal nem arra való és leginkább a ronda furcsa emberek ismerkednek itt nem szoktam válaszolni vagy csak szivatok őket.
Szerintem a melegeknek sokkal egyszerűbb ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!