Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok meleg? :D
Figyelt kérdés
Már 30 vagyok, de még mindig nem tudom eldönteni pontosan melyik nem vonz. Igazából mindegyikben más tetszik.
A szép nőket gyönyörűnek tartom, imádom nézni őket, smárolni, szeretkezni velük - de valahogy magát a szexet nem kívánom.
A pasikkal pont fordítva van: egyáltalán nem jönnek be külsőleg, sose csókolóznék velük, viszont nagyon élvezném ha megdugnának.
(Transz neműek sehogy nem jönnek be).
2017. márc. 30. 17:28
2/7 A kérdező kommentje:
Az az érzésem, hogy nem vagyok se nem meleg, se nem hetero, se nem aszexuális. :-)
Érdekes lenne hallani olyat, akinek hasonló tapasztalata volt és mi lett belőle...
2017. márc. 30. 17:37
3/7 anonim válasza:
Szal akkor marad a biszexuális.Téma lezárva.:D
4/7 anonim válasza:
Elérted a víz forráspontját. 100 fokos vagy! Ha nem több.😂
5/7 anonim válasza:
Elfojtott vágyaid vannak, és ezt magadnak se mered bevallani. Biszex vagy. Próbálj meg mindent csinálni fiúval.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az lesz, csak még nem tudom kivel :-)
2017. márc. 31. 00:09
7/7 anonim válasza:
szerintem is biszexális vagy, ami fokozódhat akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!