Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miert lehet, hogy szamomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet, hogy szamomra izgalmasabbak a biszex nok mint a heterok?

Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Én is engedném a páromnak a lányokkal való viszonyt, bár én tudom róla, hogy felvállalt komoly kapcsolatra nem akarná a nőket. Tehát lecsapni nem tudná a kezemről egy nő.

A miért-re csakis az a válasz szerintem, hogy NŐ-re nem lennél féltékeny. (sőt izgatna is a tudat...)

A többi része szerintem annyira tudat alatti, hogy nem is nagyon lehet találgatni miért.

2017. márc. 24. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Engem az sem zavarna ha parhuzamosan lenne Velem meg egy masik novel kapcsolata, es valoszinu az is kozrejatszik amit irtal mert valoban nem lennek nore feltekeny sot meg izgatna is ha mondjuk szex elott meselne hogy mit csinaltak!

Felerne meg egy elojatekkal is. :))

Ebbol kifolyolag tenyleg izgalmasabb egy heteronal aki csak az elozo ferfi kapcsolataival tudna szorakoztatni ami persze csoppet sem erdekel es vonz.

2017. márc. 24. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Azért mondjátok ezt, mert még nem találkoztatok normális biszex nővel. Aki számára egy másik nő nem kevesebb nálatok, nem csak játékszer, nem a szexről szól köztük minden és akár családot is képesek elképzelni együtt.
2017. márc. 24. 12:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem zavarna ha vele is komoly lenne a kapcsolata ugy mint velem, es nem csak a szex miatt jarnanak ossze hanem kozos programok miatt is.
2017. márc. 24. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Aki komolyan gondolná a másik nővel, az egyáltalán nem foglalkozna veled meg a vágyaiddal. És a másik nő sem adná oda a párját csak úgy valakinek. Persze vannak olyanok, akik élvezik az ilyen "kapcsolatokat", de elég ritka.
2017. márc. 24. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Valamilyen szinten kell ,hogy erdekelje mert egy par vagyunk!

Es szerintem mukodne olyan kapcsolat hogy kethetente a lanyok lennenek egyutt utanna meg velem lenne a parom.

Szerntem ez megoldhato lenne csak olyan not kellene talalni aki igy belemenne.

2017. márc. 26. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Én is biszex vagyok, így nekem is valamelyest izgatóbbak a biszex nők. Nagyon tudnám élvezni két biszex nővel a hármas felállást.
2017. márc. 26. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:

En nem vagyok bi csupan izgatnak a bi es leszbi lanyok,de ket bi novel az egyuttlet maga lenne a menyorszag!

Sok ferfi van igy szerintem.

2017. márc. 26. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!