Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gyurta Daninak látta már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyurta Daninak látta már valaki a farkát?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
87%
Ha azt látod hogy nem áll neki és kicsi abból szerintem nem következik semmi sem. Főleg sportolás után és főleg ha hideg vízben volt előtte. Olyankor nem ott van a vér. Húspénisznél elhinném, de vér pénisznêl fogalmad sem lehet.
2020. nov. 22. 09:12
 62/74 anonim ***** válasza:
100%

na igen, de ez ne olyan h egyszer látom és abból gondolok vmit, hanem vannak szárazedzések, kondizások is, szal más edzések után is látom ötlözőben, sőt simán táborokban is, amikor nem edzés utáni állapotról beszélünk, és azért hosszabb távon (évek alatt) kialakul egy kép.

ez a vérpénisz meg húspénisz .... erre meg nemtok mit mondani, örök vitatéma, de sztem a kisfarkúak találmánya magyarázatként ... hideg vízben egy "húspénisz" is összemegy, nyugi. de érdekelne amúgy h ezt úgy külső jegyekből mégis hogy állapítják meg. vagy csak a méretből? ha kicsi, akkor vérpénisz és ennyi? mmmmm nem értem.

2020. nov. 22. 09:20
 63/74 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó pl úgy hogy nekem is inkább vér peniszem van. Persze vannak időszakok amikor alapból 12-13 cm de általában 6-8. Mereven meg 16 a valódi mérete( gyakoris mértékegységben 18 mert ugye rá kell hazudni 2 centit).

Na egyszer pl elmentem tekerni csak már mínusz 5 fok volt és nem vettem figyelembe. Jól megfagytam. De a legdurvább az volt hogy a farkam vagy fél óráig olyan kicsi volt hogy én még ilyet nem is láttam, kb mintha nem is lenne. Teljesen megijedtem. Szerencsére egy meleg zuhany után újra normális lett de komolyan aggódtam. Szóval a vér pénisz össze megy ebben biztos vagyok. Azt nem tudom hogy a többi mit csinál 😀

2020. nov. 22. 09:43
 64/74 anonim ***** válasza:
100%
Az bizti, hogy a Gyurta sehol nincs f*rokban a Kozma Dominikhoz képest :)
2020. nov. 22. 12:33
 65/74 anonim ***** válasza:
100%
lehet h fura, mert tényleg az úszós képeken kicsinek tűnik a Danié, de amúgy nem sokkal kisebb, mint a Domáé. csak annyi h a Doma egy vadállat, szal az a kicsit nagyobb is sokkal többnek tűnik,
2020. nov. 22. 19:20
 66/74 anonim ***** válasza:
100%

A Domának nemcsak nagyobbnak túnik, hanem hatalmas is :D

Egy barátnőmet eléggé megtömte

2020. nov. 22. 19:39
 67/74 anonim ***** válasza:
2%
ne viccelj, tudom én is elég közvetlenül, na meg nem túl finom, szal tuti nem felejti, aki a kezei közé kerül :)
2020. nov. 22. 20:06
 68/74 anonim ***** válasza:
7%
1x leszoptam..
2020. dec. 31. 22:35
 69/74 anonim ***** válasza:
100%
Az öccse fenekét már láttam, nagyon beindultam rá
2021. ápr. 7. 07:33
 70/74 anonim ***** válasza:
100%
69, azt hogy?
2021. ápr. 7. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!