Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha te fiúként egy lakatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te fiúként egy lakatlan szigeten ragadnál egy másik fiúval akkor kipróbálnál vele valamit? Ha igen, mit és milyen szerepben?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 15:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Az orált mindenképpen, és én szopnék, ha ő is benne van akkor napi 2x is leszopnám.
2017. ápr. 29. 12:15
 32/34 Dr.LaDePanda ***** válasza:
100%

en anyit szolok a kommentek elolvasasa utan... ha 1 szigeten ragadnek 1 ferfifal... es eletem vegeig ott kellene lennem... inkabb ongyilkos lennek.. ha 5-10 evig tartana es penzt kapnek erte hogy en ott vagyok v barmi hasonlo, ott a kezem... eleg az

mas opcio sztem ebben a szituacioban nincs.. csak meg 1 olyan ha el lehet menekulni akkor minden erommel azon lennek h eltunjek a szigetrol, meg ha bele halok akkor is. sztem minden ertelmes "hetero"nak vami hasonlot kelett volna produkalnia...

2017. ápr. 29. 13:19
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha hozzámèrne akár egy ujjal is mrgvernèm! Fuj gecco
2017. ápr. 29. 21:23
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Én összeverném, aztán takarodjon vadászni, meg tüzet rakni.
2017. máj. 21. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!