Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha te fiúként egy lakatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te fiúként egy lakatlan szigeten ragadnál egy másik fiúval akkor kipróbálnál vele valamit? Ha igen, mit és milyen szerepben?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 15:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
82%

Akik elhülyéskedik a normális válaszadást, azok félnek őszintén magukba nézni és megválaszolni saját maguknak azt, hogy mit csinálnának ha tényleg ebbe a helyzetbe kerülnének.

Én sem dugtam még a farkam nőn kívül másba, de magamba nézve rájöttem hogy ilyen helyzetekben talán mégis dugnék férfival. Ha ti nem, akkor oké! De akkor mondjátok azt ki szó szerint. Mert így az elhülyéskedésből csak az jön le, hogy ti is lehet dugnátok férfival ha 10 évig lakatlan szigeten/börtönben lennétek, csak ezt még magatoknak sem meritek beismerni, ezért inkább elpoénkodjátok

---

Ez a kérdés pont ugyanolyan, minthogy ennél-e embert hogy ne halj éhen. Vagy ha ott állna egy ártatlan ember előtted, akit vagy te lősz le, vagy téged lőnek le, akkor meghúznád-e a ravaszt. Vagy meginnád-e a hugyod, hogy ne halj szomjan.

2017. márc. 16. 18:59
 12/34 anonim ***** válasza:
83%
Én is pontosan tudom, hogy max egy hét után már orál lenne. Análtól félnék a fertőzések miatt.
2017. márc. 16. 19:09
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
Passzívként bármit. :)
2017. márc. 16. 19:11
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
Igen, de csak aktív szerepben
2017. márc. 16. 21:53
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
Én biszex vagyok, de ha az a fiú nagyon nem lenne vonzó a számomra, nem szexelnék vele, még ha éveken át kéne ott élnünk. Persze egy átlagos fiúval egy idő után rendszeresen csinálnám.
2017. márc. 16. 22:03
 16/34 anonim ***** válasza:
83%

Reggeltől, estig a farkát szopnám, utána ő az enyémet.

De talán még meg is dughatna.

19f kecskemét

2017. márc. 17. 15:18
 17/34 anonim ***** válasza:
80%
Igen, passzív félként! Kíváncsi lennek milyen érzés.
2017. márc. 17. 16:28
 18/34 anonim ***** válasza:
96%
Partner függő. Már voltam fiúval, közös rejszolás és kis orál, de még így is az a helyzet, hogy nagyon fontos a másik személye.
2017. márc. 18. 07:09
 19/34 anonim ***** válasza:
85%

Én igen, lennék a csaja, ha szeretné :) Annyit szop*thatna és d*ghatna amennyit csak akar.

Bár engem alapesetben vonz a dolog.

26/f

2017. márc. 18. 10:17
 20/34 anonim ***** válasza:
89%

ha semmi esély nincs a menekülésre akkor nyilván sexelnék vele.

és remélhetőleg mindehogy,nem lenne fix szerep.

2017. márc. 18. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!