Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te fiúként egy lakatlan szigeten ragadnál egy másik fiúval akkor kipróbálnál vele valamit? Ha igen, mit és milyen szerepben?
Érdekesek a válaszok, miközben a kérdés a biszex kategóriában van...
A lakatlan szigeten még mindig a legkevesebb bajom a szex hiányával lenne.
Részemről az anál mindenféleképp kizárt, de a lakatlan szigeten eszembe sem jutna kipróbálni, tekintettel az óvszerautomaták hiányára, és így a fertőzésveszélyre.
8:
Én heteróként válaszoltam. (5-ös vagyok)
Tudod sok ember nem úgy megy bele az alkategóriákba, hogy külön csak a heteró, bi, vagy homo alkategóriát nézi, hanem egyszerűen csak a Szexualitás kategóriát nézi és akkor ezek is felugranak neki.
Pl ha csak a heteró alkategóriát nézném, akkor lemaradnék szintén sok heteró kérdésről is az egyéb kérdések alkategóriában.
Heterónak vallom magam, de ugyanígy pl tudnám ha börtönbe kerülnék 5 évre, nyilván ott is csinálnék homoszexuális dolgokat. Alapból viszonylag szexmániásnak mondanám magam és nem tudnám elképzelni hogy börtönben (vagy lakatlan szigeten ugye) évekig fizikai intimitás nélkül legyek.
Viszont amíg nem kerülök börtönbe/lakatlan szigetre, addig csak nőkkel fogok szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!