Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg?
Egy ismerősömről gyanítom, hogy biszex. Már többször játszottak a gyerekeink együtt, összejárunk.
Azt vettem észre, hogy vizslat deréktájon. Pasik általában nem szoktak. Egyébként jóképű fickó, azon kapom néha magam, hogy én is vizslatom. Lehet, hogy csak beképzelem az ő részéről?
Most felhozta, hogy menjünk együtt sportolni, úszni. Háát, nem tudom.
Egyáltalán mennyire hellemző, hogy házas családapák között barátság kis extrával előforduljon?
Közös hokira gondolok.
Van ilyen tapasztalata valakinek? És hogy indúlt?
A megcsalás érzésém hogy lettetek túl? Egyáltalán számotokra egy közös recska egy másik apukával már félrelépés?
A kérdés, te mennyire vágysz egy kis extrára?
Ettől függetlenül a közös sport még lehet jó is. Azért, mert a másik apuka felvetette a lehetőséget, közel se biztos, hogy neki is a tiedhez hasonló gondolatai vannak.
Az meg, hogy a közös recska, esetleg más is, mennyire számít megcsalásnak, rajtad és a feleségeden múlik. Mi az, amit elnéztek egymásnak. Ha szereted a párodat, akkor inkább mondj le az ilyen vágyaidról. Esetleg kérdezd meg magadtól, hogy te mit szólnál, ha a feleséged titokban a barátnőjével közösen masztizna, esetleg más is történne.
Mivel szeretem a feleségem, így nem tudom meglépni ezt.
Nyitási kisérletem kudarcba fulladt, nem hozakodom fel a témával többet. Monogámiahívő.
A fordított helyzetre: hmm. Életben nem tenne ilyet. Ha mégis, és kiderülne, vállat vonnék. Esetleg rákérdeznék, legközelebb harmadikként beszállhatok-e.
Nem tudom megcserélni a dolgot, számomra ez nem megcsalás, akkor sem, ha ő tenné, és csak maszti lenne.
Az apukához pedig: az első és legfontosabb számomra, hogy legyen végre egy itteni barátom. Semmi ilyesmivel nem akarom elbaltázni a lehetőségét.
És nagy az esélye, hogy én vetítem ki a vágyaimat, és értelmezem félre a tekintetét. De ha még úgy is lenne, sem biztos, hogy akármit is szeretne lépni ez ügyben.
Egyébként aludva rá kettőt: a szitu elég fura lenne, ha titokban recskapartira összejárnánk, aztán néha négyesben a gyerekekkel kirándulunk. Azthiszem feszélyezne a dolog.
A választ köszönöm.
Még annyit akartam hozzá írni:
Talán az lenne a legjobb, ha minden kiderül, és tényleg bi hajlamú ő is, de nem történik köztünk semmi.
Hanem egyszerűen lenne végre egy hús vér barátom, akivel erről is tudnék beszélni. Na ez lenne a tuti. Ez többet érne mindennél.
Nálam simán belefért egy kis extra barátság a haverral. Attól, hogy kivertük egymásnak, még hűséges vagyok a páromhoz, hisz ez nem szerelem, csak kis játék. Persze a páromnak nem mondtam el. Mint ahogy azt se mondom el neki, ha a zuhanyzó alatt időnként játszom magammal.
Ja és tudod mit? Miután a haverral kivertük egymásnak, utána még jobb volt a szex este az asszonnyal.
Kell egy kis változatosság a szexben is.
Szokták mondani, hogy minden fejben dől el. Ha magadban fel tudod dolgozni a dolgot, akkor hajrá. Szerintem ennyi belefér.
Szerintem kell egy kis változatosság szexben, én pl sose voltam pasival de így, hogy olvasom kérdésed elgondolkodtam rajta, és miért ne???
Ezt te érzet, hogy el tudsz számolni a lelkiismereteddel utána. De nincs benne semmi rossz, ha kipróbáltad írj már, hogy milyen volt. :))
7-es.
A lelkiismeretem azért nem lenne tiszta, mert kettős életet élnék.
Hiába nem tartom megcsalásnak, ha kiderül ( miért ne derülne ki, mindig kiderül az ilyen) akkor a feleségem megcsalásnak venné. És ezen nem változtat az, én mit gondolok róla. Ráadásul hazudtam neki, ami az edzéseket illeti, stb.
A bizalmát veszteném el.
Előző vagyok.
Igazad van persze, hogy megcsalásnak venné. És a lebukás esélye is megnő hisz összejártok a "szeretőddel"és mit ne mondjak elég cinkes lenne egy olyan szitu, hogy a feleségem rájönne egy férfival csalom ha ott igazából az orálon kívül más nem is történt.
Rossz szituban vagy, azért biztos hajt a kíváncsiság, javaslom ha érdekel a dolog próbáld ki, de ne egy közelálló személlyel hisz az mindig rosszul sül el.
Üdv
5-ös vagyok, és egyetértek a 9-es. Én is az egyik haverommal próbáltam ki, olyannal akivel a párom nem igazán találkozik (bár tudja kiről van szó). Nálam a titoktartás nem nagy ügy. Eleve olyan munkát végzek, amit a feleségemmel sem oszthatok meg, tehát nálunk teljesen normális dolog, hogy nem beszélünk meg mindent. De szerintem titkok minden családban vannak. Pl. a karácsonyi ajándékot is eltitkolod, amikor megveszed (jobb esetben).
Az viszont igaz, hogy a másik pasinak is olyannak kell lennie, akiben ezer százalékban meg lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!