Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem arról írni milyen egy nővel együtt lenni?
Dee most miért jók nekem a fiúk? Xd nem jók.. mert nem akarok kapcsolatot, se megbántani senkit..
Nagyon ki akarom próbálni lánnyal *-* biztos jó lehet :D megnézem köszönöm :)
Attól függ meddig jutottál fiúval.
- Ha csókolózásig, akkor egy lánnyal is pont olyan, mint egy fiúval.
- Ha a közös kiverésig, akkor pont olyan kiverni egy srác előtt mint egy lány előtt (hisz mindig a saját kezeddel csinálod).
- Ha már verted srácét, akkor a lány ujjazása kicsit nyálkásabb, viszont a csajok ujjazás (ha jól csinálod) közben jobban vonaglanak, hangosabban élveznek.
- Ha már szájjal is kényeztettél srácot, szerintem a srác farka jobb, mint a csajok nunija, mert a csajoké nyálkás.
- A dugás viszont sokkal jobb sráccal, mert srácok sokkal szorosabbak, tehát sokkal élvezetesebb. Viszont srácot csak gumival, vagy előtte megfelelő kimosással érdemes elrendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!