Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös maszti és frottage? Ez már átlépi a bi. Határt?
Magamat heteronak gondolom, de régóta érdekel a közös maszti gondolata. De csakis egymás előtt, és nem egymásnak.
De furcsamódon izginek találom a frottage dolgot. Ez már átbillen a biszexualitásba, vagy ez még nagyon enyhe?
Minden más pasival való érintkezés taszít, de valamiért ez a kettő nem.
Nekem eléggé fejlett a szexuális kultúrám, de ezt én sem tudtam mit jelent ezért utánna kerestem :)
Izgi dolog, szívesen kipróbálnám én is :) Bár én enyhén biszex lévén ennél többtől sem riadnék vissza :)
Ez engem is nagyon izgat, de pont ennyi. Több (szopás, stb. ) már inkább undorít. Viszont a frottage-et jó kis birkózás közben csinálnám legszívesebben.
24f
Szerintem ez azért már eléggé biszexuális dolognak számít. ;)
Ami persze nem feltétlenül baj, meg szerintem is nagyon izgató és férfias dolog, amikor két kőkemény farok összeér. :)
ez még annyira nem bu-zzis.
nem lépszát bi határt ez így hülyeség,akkor léped át a határt ha többé nem kezdesz csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!