Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik a testvérükkel szokták együtt verni?
Figyelt kérdés
Sosem volt testvérem, de mostanában valahogy kíváncsi lettem, hogy valyon ez mennyire gyakori :D Biztos jó lehet egy testvérpárral hármasban.
20F
2016. dec. 3. 10:16
1/14 anonim válasza:
Volt, hogy a barátnőm helyett az ikernővérével szexeltem. Nem tudom, hogy ez mennyire tartozik bele abba amit kérdeztél.
20/f
2/14 anonim válasza:
Nekem csak annyi volt egyszer, hogy hagytam öcsémnek, hogy kiverje rám, amíg meztelen voltam. Arra se vagyok büszke, de nagyon rám volt indulva, és le akartam állítani valahogy. 17L
3/14 anonim válasza:
nappaliban van egy baszott nagy szőnyeg minden nyáron ki szoktuk vinni és a tesóval közösen verjük ki belőle a port
4/14 anonim válasza:
2-es, ne szégyeld, rengeteg testvérpár van, akik ennél többet is csinálnak... Nincs ebben semmi szégyelni való, bár a társadalom elítéli, én mindíg azt tanácsolom mindenkinek, azt kell csinálni ami örömöt okoz...
Bár neked, esetedben nem volt semmilyen öröm hiszen neked fizikailag semmit sem okozott örömszerzés szempontjából, max gazdagodtál egy élménnyel hogy láttad egy fiú orgazmusát... Lehet kicsit Te is izgatónak tarottad :)
5/14 anonim válasza:
Beteg egy világ ez, beteg jószágokkal a fedélzeten. Először tanulj meg írni, komám, utána járjon ilyenen az agyad. Vagy inkább utána se.
6/14 anonim válasza:
unokatesó számít? nekem egyszer kiverte
7/14 anonim válasza:
lány vagy fiú unokatesó volt? :)
10/14 anonim válasza:
2-es, nyugodtan meséld el apukádnak is, biztos örülmi fog, hogy két ilyen értelmes gyermeke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!