Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihalovics111 kérdése:
Fiuk akiket szoktak segg lyukon át kényeztetni. Ti leborotváljátok a seggeteket is?
Figyelt kérdés
2017. febr. 26. 10:37
2/12 anonim válasza:
Igen, mert vizuálisan ez jön be a legtöbb férfinak. És ha mondjuk nyalják a seggem is, akkor azért érzésre is.
Persze most konkrétan csak a segglyukról beszélek, nem az egész "seggkörtéről".
A barátom pl full aktív, ő nem borotvál semmit a zacskói alatt/után/mögött, de ezzel egyikünknek sincs semmi baja, mert az ő feneke szexuálisan nem szokott a képbe kerülni.
Ilyenre gondolok:
Tehát a segglyuk és a környéke ne legyen szőrös, de a segg maga az nem zavaró ha az. (Van akinek az, van akinek nem alapból)
3/12 anonim válasza:
én a vágatot is borotválom, mert úgy jobban tetszik
4/12 anonim válasza:
Gáz, ha lányként felizgatnak ezek a kérdések és válaszok?:D
5/12 anonim válasza:
Én csak a lyuk körül szoktam, eddig nem mondta senki, hogy jobban kéne.
6/12 anonim válasza:
Én gyantáztatni járok... zacsi, meg segglyuk környéke, meg a kettő között :)
7/12 teencurious válasza:
én az egész fenekem borotválom. nekem így jön be és szerintem másoknak is. :D
18/passzív
8/12 anonim válasza:
nekem nsgyon szőrös ott de haverom imádja
9/12 anonim válasza:
Természetesen borotválom. 30/Bi/F
10/12 anonim válasza:
Én mindenhol borotválom magam, és azt szeretem a másiknál is, ha nem szőrös, hanem borotvált a luka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!