Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként szeretem magam úgy kényeztetni, hogy valamit feldugok magamnak a végbelembe. De más fiúra rá se tudok nézni, csak azt szeretem, ha magamnak felnyomom. Biszex vagyok?
Nem vagy biszex, csak egy heteró pasi, aki igenis elismeri, hogy az anál élvezetes.
És szerencsére vannak is olyan lányok akik készséggel játszadoznak a párjuk fenekével. :D
22F
Nem. Te meleg vagy.
lányokról szószincs a kérdésben :)
LOL
Csajom volt, van, lesz, a lányokhoz vonzódok, csak hozzájuk.
Nem vagy biszex(még), de valljuk be a hajlam adott, lehet még fiatal vagy s a későbbiekben jösz rá, hogy mégiscsak bejön néhány fiu is neked, vagy marad minden a régiben.
Oka volt, hogy feltedd a kérdést.
Tény, hogy a saját anális prosztata izgatástól nem leszel biszex vagy meleg, pusztán kihasználod az örömszerzés lehetőségeit. Azért nagyon ne reklámozd.
Egy biztos, ha majd urológus megvizsgál nem lesz kellemetlen számodra :)
Vegyél eg mély levegőt és nyugodj meg! Heteró vagy, ha a lányokat szeteted.
A prosztata izgatását potenciálisan minden férfi élvezi, csak a nagy része viszolyog tőle. (Ilyet a melegek csinálnak/nekem a seggemhez hozzá ne érjenek!) Ha te élvezed, nincs semmi baj, csak légy óvatos, nehogy megsértsd magadat egy kiszögelléssel, mert nagyon érzékenyek odabent a dolgok. ENNEK SEMMI KÖZE NINCS A BEÁLLÍTÓDÁSHOZ!
(egy heteró, aki maga is a proasztata kényeztetésének kedvelője)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!