Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek már biszexualitás?
Sokan kételkednek orientációjukban, mert néha
- fantáziálnak azonos neműről
- vágynak faszra, de nem tartja vonzónak magukat a férfiakat.
- sorolhatnám.
Következő dologról sosem esik szó:
Azonos neműbe bele tudnál szeretni?
Tudnál azonos neművel élni?
Mert a biszexualitás skála közepe pontosan ez. A párkapcsolatot ÉS a szexet férfival és nővel is képes lennél megélni?
Az összes többi a skála heteró oldalán helyezkedik el, főleg, ha csak a nemi szervekről van szó, amúgy nem vonz az azonos nemű ember.
Erre van a Kinsey skála. Én kettesnek tartom magam.
Nem tudok érzelmileg kötődni egy férfihez és nem is tudnék együtt élni vele. Csak és kizárólag a farka érdekel.
Egy nőies transzival már simán eltudnék képzelni párkapcsolatot, de az megint más. :) 30/Bi/F
Ha már Kinsey-skála:
[link] #/media/File:Kinsey_skala_hu.jpg
Bár én ezt így itt inkább útkeresésnek, és önmagad és saját utad keresésének érzem. Bár nem tudom min vagy már túl, és milyen az eddigi nemi-életed és milyen tapasztalataid vannak már.
Ez itt leírva leginkább a bi-curious vagy magyarul bi kíváncsiság, ami gyakoribb mint sem hinnéd.
Engem például a "fasz" ahogy te nevezed hidegen hagy.
Ehhez képes az egyetlen komoly szerelmem egy passzív fiúval volt. Az is évekkel ezelőtt.
Én pont annyit engedek meg magamnak egy fiúval, mint egy lánnyal. A többi nem vonz és zavarna is. Mondjuk fiúból eddig és azt hiszem ez után is csak passzív, és fiús fiúk jöhetnek szóba. Érdekes nőkből vagyis inkább lányokból meg a legtöbbjük biszex volt, ha nem mind.
Komoly felnőtt párkapcsolatot, együtt élést csak lánnyal, majd nővel tudok elképzelni. Így család alapítást is. Amióta elmúltam 18 éves, mások családi életének tisztelete tatása miatt csak 18+ évesekkel létesítek kapcsolatot. Amúgy fiúkból a 18-24, és max. a fiatalos 28 éves korig érdeklődöm. Amúgy ma nő sem vonz sokszor aki idősebb.
Önmagamról meg mindig tudtam, amióta a szex foglalkoztat, hogy biszex vagyok. Tudok csak fiúkkal és csak lányokkal töltött időszakokat is már magam mögött, és nem csak a monogám szerelmem.
Mondjuk én aktív biszex fiú vagyok, és ez is egy kategória a sok közt.
Lehet kísérletezni, senki nem süt rád bélyeget, maximum te magadra ha nem elég jó az önértékelésed. Esetleg ha nem vagy kellően kőrül tekintő. Itt tudni kell, hogy ez az ország elég konzervatív nézeteket vall jellemzően, sokkal konzervatívabbakat, mint a halószobákban megél.
Az én első homoszexuális élményem, ami elég korai volt, az is külföldön egy nyaraláson történt, - és nem is magyar volt az amúgy akkor korombéli és igen rámenős srác. Éd igen amivel nekem akkor nagy szerencsém volt. - Mert biztosra veszem, hogy még két-három évig, nagyjából mostanáig, eltökölve a szerelmemmel való összejövetelt is, bátortalanságból, ezt be is merem vallani. Nem mertem volna be- és felvállalni, mind ezt egy "nyíltan biszexuális" - nem pride-osan - nagybácsival, aki a második apám, és kamaszkoromban apafigura is volt.
Szerencsémre a erősen valláson nagyszülők után, elég liberális szüleim lettek - bár korúk nem ezt diktálná, - igaz ez részben hívatásaikból, és személyes lelkületükből is adódott. Talán a polgári millióból is, és szociális érzékenységből is. Na és a nagybátyám kitaposta az utat is nekem szerencsémre.
Tehát tényleg van valami a szivárványban. Sokfélék vagyunk, és változunk is.
A válasz 53%-ban hasznosnak tűnik.
Pedig így van. Kiléptem a komfort zónámból, és hetero fiú is megtudta, akire ?rámozdultam?, legalábbis szerinte. Pedig nem, éppen csak félreértés volt. Most várom a fejleményeket.
Rosszul tudod, kérdező. A biSZEXUALITÁS az, hogy pont, hogy csak a szexről szól. Benne van a nevében is. A párkapcsolat meg a szerelem része az nem biszexualitás, hanem biromanticizmus! Ha egyszerre vagy biromantikus és biszexuális, akkor tudsz minkét nembe bele is szeretni meg szexelni is velük. De ha mondjuk, heteroromantikus vagy és emelett biszexuális, akkor meg csak ellenkező neműekbe szeretsz bele, holott szexuálisan meg a sajátod is vonz.
Ne tegyük már egyenlővé a szexet a szerelemmel, mert baromira nem ugyanaz a kettő! Ha ugyanaz lenne, akkor nem léteznének egyéjszakás kalandok sem, mert képtelen lennél úgy lefeküdni bárkivel is, hogy előtte meg ne ismerd, és bele ne szeress. Vagy ha lefeküdtél vele, akkor rögtön bele is szeretnél abban a pillanatban. Azért remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ez nem így működik! A szex az szex. A szerelem meg szerelem.
Kedves 8-as.
Én nem tudom szétválasztani a kettőt.
Nem érzek kielégülést egy egyéjszakás kalandnál, habár orgazmusom van.
Ez a kettő sem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!