Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a különbség a biszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a biszexualitás és pánszexuailátás között?

Figyelt kérdés
Google a barátom, de nem látok semmi különbséget a kettő között. Vagy a pánszexualits divatszó?
2017. jan. 28. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuális az, aki a férfiakhoz és a nőkhöz is vonzódik. Pánszexuálisnak azt nevezik, aki nemcsak, hogy a férfiakhoz és nőkhöz, hanem az olyan emberekhez is vonzódik, akiket nem lehet egyértelműen férfiként vagy nőként besorolni (pl. transzszexuális, transzvesztita)
2017. jan. 28. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Tuti le leszek pontozva, de már én sem vagyok képes kiigazodni ezen. Biszexuálisnak vallom magam, alapvetően nőkhöz és férfiakhoz vonzódom, de el tudom képzelni azt, hogy egyszer majd beleszeretek valaki transzszexuálisba a személyisége miatt. De ki az, aki ezzel másképp van? Létezik olyan ember a gyakorlatban, akinek nőies nő jöhet, férfias férfi jöhet, de ha valaki anno átesett egy nemváltó műtéten (aminek ma már semmi nyoma a testén), akkor mindjárt kuka? Nekem ez kicsit életszerűtlenül hangzik.

Alapvetően azt gondolom, hogy felesleges lovagolni a szavakon, úgyis mindenki olyan, amilyen, ez a háromszázféle skatulya meg csak a széthúzást erősíti.

2017. jan. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!