Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy én már óvodás korom óta tudom hogy nem bagyok hetero?
Kérdező!Én ugyanígy vagyok,mint te.Már 8-10 évesen is voltak erre utaló jelek nálam,hogy a lányok érdekelnek lányként,de jobban visszagondolva még előbb is.Tudnék mesélni. :D 11 éves voltam,amikor először lettem nagyon szerelmes,bár ez nem egy mindennapi szerelem volt,mert nem osztálytárs vagy hasonló volt az illető. :D Én is lányokhoz vonzódom érzelmileg,régen azt hittem,hogy fiúk iránt is voltak hasonló érzéseim,de mára rájöttem,hogy az csupán szexuális vonzalom volt+egy kis szimpátia,ha úgy volt.De a nők tudnak igazán megérinteni lelkileg és jobban is vonzódom hozzájuk szexuális értelemben is,mint a pasikhoz.
Te most hány éves vagy?
😁😂 mindkettotoknek Koszi!
#5 nek írok privit!😄
Na, előröl, véletlenül elküldtem befejezetlenül.
Igen, lehetséges, igaz, abban a korban ez még nem tudatos. Nekem 13 éves koromban esett le a tantusz, hogy a nemi hovatartozásom eltér az akkor elfogadott "normálistól".
Köszönöm a válaszokat! :)
Esetleg ötlet hogy mikor mondjam el anyaeknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!