Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy a nőket (is) szereti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a nőket (is) szereti?

Figyelt kérdés

Egy ideje már foglalkoztat a gondolat, hogy egy számomra igen kedves embernek (nőnek) mi lehet valójában a nemi identitása.

A hölgy korban az anyukám lehetne, és már hosszú ideje özvegy, azóta tudtommal nem volt kapcsolata senkivel. Kettőnk kapcsolata igazán szeretetteli, de mégsem merem szemtől szemben megkérdezni tőle, hogy e téren mi a helyzet vele, mert véletlenül se akarnám megsérteni, ugyanis nagyon fontos számomra a kapcsolatunk.

Ugyanakkor, mivel oly szeretettelien viszonyul hozzám, felmerült bennem a kérdés, hogy lehet nem csak barátilag szeret esetleg. Csak neki lehet eszébe se jut kimondani, mert én egyszer már más témával kapcsolatban említettem neki, hogy abszolút heteroszexuális vagyok.

Szóval, az érdekelne engem, hogy ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik, annak milyen egyértelműbb jelei vannak?

Bár a mi esetünkben talán nehezen is lehetne megállapítani, mert mindig ölelgetjük, puszilgatjuk egymást, és ezekhez hasonló, mert mindketten ilyen érzelmes, testi érintéseket szerető emberek vagyunk.

2017. jan. 17. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán vannak egyértelmű jelei. De miért számít ez? Te nem akarsz tőle semmit, ő pedig nem kezd ki veled. Akkor miért fontos ezt tudni?
2017. jan. 17. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Mert szerintem ezt fontos tudni olyan emberekről, akikkel kölcsönösen közel állunk egymáshoz.

Egyrészt.

Másrészt tudnom kell, hogy milyen érzelmeket viszonozok. Bármi is lenne a helyzet, én ugyanúgy szeretném, sőt, mindig nagyon fontos volt számomra, hogy boldognak tudjam. Ezért kellene tudnom, hogy miképp áll hozzám.

2017. jan. 17. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Melyikőtök hány éves?Szerintem ez fontos kiegészítő információ tud lenni.
2017. jan. 17. 21:28
 4/4 lalalaal ***** válasza:
79%

Hát az egyetlen jele annak hogy tényleg bisezexuális ez az ismerősöd az lenne, ha mondjuk... elmondaná neked, vagy esetleg rajtakapnád, hogy meztelen nőket nézeget az interneten... :DDD Amúgy nincsenek 'jelei', főleg ha titokban akarja tartani, nem fogsz rájönni... de miből gondolod ezt, hogy a nők tetszenek neki egyáltalán? Csak ebből, hogy azóta nem volt kapcsolata?

Az meg hogy ölelgetitek egymást nem jelenti hogy akar tőled valamit, a legtöbb hetero nő ölelgeti a barátnőit stb.

2017. jan. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!