Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megimerkedtem egy nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megimerkedtem egy nagyon kedves fiúval viszont nagy nagyon szereti a domináns nőket viszont én szűz vagyok szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok ő lassan 27 egy diplomás jól kereső független pasi. Viszont szexualitás terén nem nagyon hasonlítunk. Ő nagyon szeret pasiként a megalázást fenekelést és ha a nő a domináns pénz elvétel.... Viszont én szűz vagyok és az egyszerűbb szextől is tartok nem az ilyen típusú dolgoktól. Viszont normálisan áll hozzá mondta hogy egy ilyen kapcsolat évek alatt alakul ki.

Szerintekek van értelme belekezdeni?

18/L

(A hibákért bocsi telón vagyok itt halál gépelni)

2016. máj. 16. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
tiszta szürke ötven árnyalata csak másképp :D de szerintem ha szeret és komoly a fickó nem fogja elvárni midnenféleképpen hogy dominálj, kezdj bele szerintem nyugodtan
2016. máj. 16. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És benned meglenne a hajlam a dominaságra? El tudnád fenekelni? Ki tudnád kötözni felszopni, majd úgy hagyni? Megparancsolni neki, hogy nyaljon ki? Ha igen, akkor akár szűzen is nagyon jó szexuális kapcsolatotok lehet 😁
2016. máj. 16. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd belejossz felteve ha valamennyire vonz a dolog.
2016. máj. 16. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd mellette domináns csajjá válsz:)
2016. máj. 16. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!