Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehet közel kerülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet közel kerülni egy olyan személyhez, aki nem tud senkihez szorosan érzelmileg kötődni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mit remélnél ettől?
2017. jan. 17. 09:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Mármint?

Szeretném,ha lassan ő is belém szeretne.Kapcsolatot szeretnék vele.

Ötletek esetleg?

2017. jan. 17. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kihívásnak tűnik, de sajnos ez egyszerűen nem működőképes. Intellektuálisan lehet kötődés meg talán szexuálisan, ha valaki olyan típus, azonban érzelmi kötődésre ne számíts. Személyiségzavart, mentális betegséget az általad érzett szerelem nem fog felülírni, ebben ne is reménykedj.
2017. jan. 17. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, hagyd a francba. Tapasztalatból mondom. Te fogsz tönkremenni idegileg, mert folyamatosan azt érzed majd, hogy hiába teszed ki a lelkedet is, a másiktól cserébe nem kapsz semmit, legfeljebb annyit, hogy "nincs szükségem senkire, rád se, bocsika".

Nem éri meg.

2017. jan. 20. 23:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi van,ha nekem fontos az illető?
2017. jan. 21. 04:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Ha fontos neked, akkor közel kerülhetsz hozzá azáltal, hogy meghallgatod, mellette vagy. De nem árt, ha tudomásul veszed a korlátokat, mert ha te beleszeretsz, ő meg nem tud, akkor jól kiszúrsz magaddal.
2017. jan. 21. 09:03
 7/10 IJustWannaDye válasza:
100%
Szia, én is hasonló problémával küzdök. Van egy szeretethiányos fiú, akit mindennél jobban szeretek, de ő azt mondja, neki ez sok. Lassan közelíts és várj. Csak ennyit tudok mondani:/
2017. jan. 22. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Ő hány éves? Miért a biszexualitás témakörbe írtad?
2017. jan. 22. 18:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért,mert biszexuális vagyok,de nők vagyunk.Huszonévesek.
2017. jan. 23. 06:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a baj, hogy amennyiben a kérdező tényleg szereti azt a nőt (és nem csupán barátilag), sosem lesz neki elég, amit az nyújtani képes a szerelméért cserébe. Ez nem úgy megy, hogy előre megsaccolom, meddig fogok közeledni, és ha elértem az eredeti célt, akkor leállítom magam. Mikor benne van az ember, és pozitív jeleket kap a másiktól, úgyis elkezd reménykedni abban, hogy egyszer majd több is lesz az egészből. Aztán idővel rá kell jönnie, hogy mégsem, és onnantól válik a történet borzalmassá.

Nem muszáj hinni nekem, de nemrég mentem át pontosan ugyanezen, még az is stimmel, hogy mindketten nők voltunk. Kellett egy bő év hozzá, hogy el tudjam őt engedni.

2017. jan. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!