Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet közel kerülni egy olyan személyhez, aki nem tud senkihez szorosan érzelmileg kötődni?
Mármint?
Szeretném,ha lassan ő is belém szeretne.Kapcsolatot szeretnék vele.
Ötletek esetleg?
Sehogy, hagyd a francba. Tapasztalatból mondom. Te fogsz tönkremenni idegileg, mert folyamatosan azt érzed majd, hogy hiába teszed ki a lelkedet is, a másiktól cserébe nem kapsz semmit, legfeljebb annyit, hogy "nincs szükségem senkire, rád se, bocsika".
Nem éri meg.
Csak az a baj, hogy amennyiben a kérdező tényleg szereti azt a nőt (és nem csupán barátilag), sosem lesz neki elég, amit az nyújtani képes a szerelméért cserébe. Ez nem úgy megy, hogy előre megsaccolom, meddig fogok közeledni, és ha elértem az eredeti célt, akkor leállítom magam. Mikor benne van az ember, és pozitív jeleket kap a másiktól, úgyis elkezd reménykedni abban, hogy egyszer majd több is lesz az egészből. Aztán idővel rá kell jönnie, hogy mégsem, és onnantól válik a történet borzalmassá.
Nem muszáj hinni nekem, de nemrég mentem át pontosan ugyanezen, még az is stimmel, hogy mindketten nők voltunk. Kellett egy bő év hozzá, hogy el tudjam őt engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!