Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bánta meg valaki azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánta meg valaki azt, hogy engedett a vágyainak?

Figyelt kérdés

Vágyom arra, hogy egy fiúval legyek, viszont vannak félelmeim. Elfogadtam, hogy ilyen vagyok, nincs baj ezzel, de nem mertek nyitni, pedig lehetőségem lett volna.

Örülnék, ha leírnátok, hogy megbántátok-e és ha igen miért, és ha nem miért. :)

2017. jan. 1. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem bantam meg. Es azert nem, mert elveztem.

26F bi

2017. jan. 1. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, és azért nem, mert jól esett.

Azóta is megragadom az adódó alkalmat.

2017. jan. 1. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bántam meg. 5 év alatt 3 sráccal voltam alkalmilag és már az első is jó volt. Előtte én is féltem de gondolj bele hogy ez így van szinte mindennel az életben mielőtt először kipróbálod

Ha néha megkívánom a fiú hátsót, nem tagadom meg magamtól

2017. jan. 1. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem engedni kell a vágyaknak,amíg fiatal az ember,mert gondolj bele,hogy 50-en,60-an évesen akarsz majd valamibe belekezdeni?
2017. jan. 1. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg semmit sem. Sem az első egymásnak verjük ki akciót, sem, azt, mikor először lesz*pott valaki a parkban, majd én ugyanott először sz*ptam, és nem bánom az oda-vissza se**bekukikat sem.
2017. jan. 1. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Megbántam, mert egy kedves barátom EXbarátnője volt. Nincs bűntudatom vagy ilyesmi, de nem kellett volna. És megbántam, mert ku..rva szar volt. Hatalmasat csalódtam, egyáltalán nem azt kaptam, amire számítottam, jobb volt amíg csak álmodoztam róla.
2017. jan. 1. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg és ha lehetőségem lesz rá, újra engedek a vágyaimnak!
2017. jan. 1. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem bántam meg, egyik legjobb döntésem volt. :)
2017. jan. 1. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se bántam meg,jó érzés volt, nincs jobb elismerés annál mikor szopásnál a szádba élvez,ezzel mutatva hogy ügyes voltam,egy-két lánynál előfordult hiába nyaltak nem történt semmi,mert nekik több kell olyan még nem volt hogy órál közben ne lett volna spermalövés :) ,de ha kipróbálod is megbánod,ha nem próbálod ki akkor meg azt bánod ;) .../F
2017. jan. 3. 08:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Elég egyértelmű a válaszokból, hogy ki kell próbálnom :)

Már csak a kivel és mikor a kérdőjeles :D

2017. jan. 3. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!