Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy a lány az intim szférájába engedett?
Megfázott és én megkérdeztem jobban vane már, ekkor mondta nekem hogy a betegségek nem az erősségei.
Én ezt úgy érzekeltem olyasmit mondott ezzel ami már a bizalomról szól
Én úgy látom, hogy csak a kérdésedre válaszolt. Vagy nálad ez is azt jelenti, hogy a bizalmába fogadott?
:D
Az intim szféra könnyen megállapítható. Ha látod a lányt és a bugyiját is és legalább 1 méter közöttük a távolság, akkor egyértelműen körön belül vagy.
Ez alapján pedig szeretsz beképzelni dolgokat.
Szerintem sem jele semminek sem.
Ha ruhában szétnyitja a lábát és huzatot érzel, akkor már.beengedne az intim szférájába :D a biztos ha már ahogyan az előttem szóló is írta, ha betetted a húst a sütőbe.
De komolyra fordítva a szot: azt Neked kell érezned hogy mennyire intim a kettőtök közti viszony.mennyire viselkedik melletted természetesen,stb.. ebbe beletartozhatnak az érintések, szavak, történetek elmesélései is. Sose értettem h miért kell ilyeneken görcsölni. Élni kell a kapcsolatot nem ezeken morfondírozni h vajon beengedett e már az intim szférába. Ha jól érzitek magatokat együtt úgyis magától jön az egész. Remélem tudtam segíteni
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!