Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy fogadnátok ha egy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnátok ha egy jó haverotokról akit 6-8 éve ismertek kiderülne hogy bisex?

Figyelt kérdés

Nemrég tudta meg róla, de mostanáig nem hiszem el hogy ez miért van, nagy csajmágnes a srác, volt rengeteg csaja meg minden stb de miért jó neki ha más fiú f***szát sz*pja meg talán még s**be is rakják, nem tudom...

Nem tudom most mit csináljak :(

2016. dec. 18. 10:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

az az undorito hogy fiú létére ezt csinálja

na mindegy én leszarom

ha ő f*sszopó akar lenni, hát legyen

de hozzám ne jöjjön, nekem ez sok(k)

2016. dec. 19. 10:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé szánalmas, régimódi vagy, hogy így állsz hozzá. Ugyan olyan ember mint azelőtt, csak pasikra is bukik. Ez nem azt jelenti, hogy meleg.
2016. dec. 19. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már így, amikor a legjobb barátom mondta el, hogy biszex.

tudod mit? Tökre jól esett, hogy nekem elmondta, a saját anyjának meg nem, mert ők még mindig nem tudják.

Annyit mondtam neki, hogy barátok vagyunk, ez az ő dolga.

2016. dec. 19. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
nem baj, csak neki teszel jót, ha ilyen hozzáállással eltünsz az èletéből. Nincs szüksège ilyen gyõkerekre mint te. Valamint remélem majd te is visszakapod az élettől, mert ezekszerint nálad a barátság fogalma nem teljes, ha csak emiatt úgy otthagyod a másikat.
2016. dec. 19. 14:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, hátha bejönnénk egymásnak.
2016. dec. 19. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha 6-8 év alatt nem hajtott rám, akkor esélyes hogy ezután sem hajtana. És szólnék is neki, hogy megverném ha rám hajtana (és nekem lenne igazam).

De amúgy folytatnám vele az ismeretséget és nem zavarna addig, amíg nem tolja az orrom alá a dolgot. (Szóval nyilván egy sör mellett sem érdekelne hogy milyen fiúkkal dugott. Amíg viszont megtartja magának, addig rendben van.)

2016. dec. 19. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezen múlik a barátság, mert egoista vagy, és elutasító a mássággal szemben, mutasd meg magad egy agyturkásznak! Én örülök, hogy nincs ilyen barátom.
2016. dec. 21. 00:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég közeli barátja vagy,akkor elfogadod.

Az ő dolga,hogy kivel mit csinál az ágyban.

Ha nem tudod elfogadni,akkor pedig ne légy a barátja.

Ennyi!

2016. dec. 21. 12:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem,te nem vagy a barátja .Engem nem zavarna,Jobb lesz,neki nélküled.
2016. dec. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!