Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnátok ha egy jó haverotokról akit 6-8 éve ismertek kiderülne hogy bisex?
Nemrég tudta meg róla, de mostanáig nem hiszem el hogy ez miért van, nagy csajmágnes a srác, volt rengeteg csaja meg minden stb de miért jó neki ha más fiú f***szát sz*pja meg talán még s**be is rakják, nem tudom...
Nem tudom most mit csináljak :(
3 éven keresztül nem tudtam hogy az egyik legjobb fiú barátom meleg!!! mindog azt mondta most nincs szüksége nőre (amit megértettem a vele történtek után) én azt hittem ő ilyen aztán elmondta. Egészségére! Örülök hogy őszinte, és ha ő ettől boldog és így akkor nem teszek semmit, mert a BARÁTOM!
mégis mit kéne kezdj azzal hogy más milyen szexuális beállítottsággal rendelkezik?
ja csak egyik napról a másikra tudtam meg, aztán mindig az jár a fejemben hogy sokat jártunk együtt csajozni és közbe még fiúkat is sz*****opott ez undorító :(
nem hiszem el
nem lehet ilyen :(
mért jó megaláznia magát, undoritó f*****szt szopnia fiú létére
nem fér a fejembe :(
Nekem egy haveromról derült ki hasonló. Nem befolyásolt semmit. Először volt egy kis döbbenet, de ugyanolyannak tekintem, mint amilyennek megismertem. Még volt egy fiatal ismerősöm, aki mondta egyszer, hogy a fiúkat szereti, de az összességében róla alkotott képemet nem befolyásolta.
Ha ennél jobban kimutatja vagy jobban hangsúlyozza ezt a tulajdonságát, az már zavarna.
Ha szerinted a f asz undorító, és megalázó szopni, akkor menj pszichológushoz.
Szvsz egy egészséges gondolkodású és szexualitású, heteroszexuális férfi számára semleges az ilyesmi, hidegen hagyja.
Ha ennyire kiborulsz, undorodsz, és olyan tévképzeteid vannak, hogy ő megalázkodik, akkor valami bibi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!