Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potyike kérdése:
Nős vagyok, de nagyon gyakran eszembe jut, hogy ki kellene próbálni a férfi szexet szintén nős férfival néha, titokban. Hol lehetne találni hasonló érdeklődésű partnert?
Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 22:06
31/36 A kérdező kommentje:
30-as:Ekkora baromságot régen olvastam!
2018. ápr. 5. 14:42
32/36 anonim válasza:
Hát öregem b.zmeg :D Mi lett volna ha időben előbújsz és akkor most nem kellene titkolózni?
A másik meg hogy ezzel esélyes hogy hazavágod a kapcsolatod az még rendbe van, de még egy másikat is ha ez kitudódik... miért? Szimpla farok már nem is jó egyből családos kell? :D
El tudom képzelni min mész keresztül, de örlődjél csak ha voltál olyan faccagyerek hogy nem tárulkoztál ki időben és most olyan partnered lehetne aki akár még támogat is ebben.
Jó tanács erre nincs, valamikor úgy is meg fogod csinálni de számolj a következményekkel ha bármelyik feleség előtt kiderül a kis akciód.
30F bi
33/36 anonim válasza:
Na én is olyan vagyok, mint itt írta a 28-as. Én is -felé járok, de teljesen kortalan. Fáradhatatlan, jókedélyű, s nekem is volt már 2 srác, akivel jó ideig (persze külön, külön) nagy haverságban voltunk. Mindketten kezdők voltak s én vezettem be a férfi-játékokba... Ma már egyikkel sincs sex, de néha (pláne ha kérdésük van), felhívnak, s így tudom, barátnőjük van, s néha pasiznak is. Szerintem, ez izgi és változatos életet ad. Bocs, nem olyan melegek, akin látszik. - mai tökös csávók... de van mindkettőnek barátja --- kis extrákkal. Csak a fanyalgóknak mondom: Nem az a baj, ha valaki óvatosan élvezi az élet mindkét csodáját, - az a baj, ha átmegy full melegbe. Olyan szép tud lenni ez az élet, ha JÓL CSINÁLJUK! Csak ehhez tapasztalat kell, - amit legjobb egy másik tapasztalttól megszerezni. Nekem is vannak gyerekeim és nem féltem őket, mert modern, felvilágosult gondolkodásuak. Már tudják, velem őszinték lehetnek. Mindíg azt mondtam, nem az a baj, ha van ilyen kalandod, az a baj, ha nem lesz stabil PÁROD és gyereked. Erre vigyázz, KELL a gyerek, s őket becsületben fel kell nevelni! A világ csodája a gyerek - nélkülük élni sem érdemes! DE!!!! Attól még ne légy egy életen át szorongó, mulya, és önfeláldozó, ne legyen túl nagy lelkiismeret furdalásod! Én becsületesen megmondtam a volt nejemnek mi van, s ő elfogadta, s azt kérte csajjal ne csaljam meg, mert az neki konkurencia, s azt, hogy ne tudjon róla se ő se más. Ezért van néha egy srác, akivel pár hétig, vagy hónapig vagyunk, amíg megtanulja a szexuális élet sok örömét és megérti, hogyan kéne élni ahhoz, hogy ne legyen soha gubanc... Sluszpoén, - annak idején nekem is egy jóval idősebb pasi mutatott meg mindent. JA, és vigyázok a külalakomra, az egészségemre, energiámra, senki nem mondja meg rólam, mennyi vagyok. Mert nem az évszám számít, hanem azok tartalma. Ha elhiszed, mennyi idős vagy, önkéntelenül is úgy viselkedsz - DE NEM ÉN! :) :) :) Nyugodtan írhat, akinek kedve, kérdése van.
34/36 A kérdező kommentje:
visszatérően diszkrét,de alkalmi barátot szeretnék
2019. okt. 11. 12:24
35/36 A kérdező kommentje:
szeretnélek megismerni,én is visszatérő,diszkrét alkalmi barátot keresek Budapesten,aki tartós kapcsolatra vágyik
2020. okt. 11. 17:27
36/36 anonim válasza:
Tudom régi a beírások sora.Én ma olvastam. Hellyel rendelkező Bpi.50s,özvegy ffi.vagyok.Ahogy rátaláltam erre a témára felmerült bennem, hogy én is szeretnék egy nős, kezdő kíváncsi személyt,aki már akinek ami otthon van azt már unja,és szívesen elkezdene egy ilyen kapcsolatot.Tudom,hogy ez nem kívánság oldal, de csak és kimondottan kezdőt keresek,akivel együtt fedeznénk fel mindent, ami egy ilyen kapcsolatban előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!