Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potyike kérdése:
Nős vagyok, de nagyon gyakran eszembe jut, hogy ki kellene próbálni a férfi szexet szintén nős férfival néha, titokban. Hol lehetne találni hasonló érdeklődésű partnert?
Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 22:06
12/36 anonim válasza:
Én is nős vagyok és bi,de még soha nem csaltam meg a feleségemet.Persze fantáziálok,.De azt hiszem nem tudnék a szemébe nézni,ha megtenném.
13/36 anonim válasza:
Nekem a volt feleségem szervezte meg az édes hármast, hogy pasival is lehessek. Csodálatos volt, ahogy együtt szoptuk a másik farkát.
14/36 anonim válasza:
Regisztrálj a HotBull.hu-oldalon, és válogathatsz kedvedre ! Én is itt találtam egy szintén nős srácot, a közelben !
Havonta csinálunk egy "fiús napot ",ketten közös programmal.
16/36 anonim válasza:
Nekem is írj én is nős vagyok ilyen vágyakkal
18/36 anonim válasza:
én meg megdugom a nődet és tiszta sor
gondolom nem kap tőled eleget, de én adnék neki
aztán két lábbal rugna ki téged
19/36 anonim válasza:
13# as szia engem sz.o,p.t,ál meg nejed is emléxel 20 centis dákomra, de ő jobban csinálta
nem véletlenül engedtem neki a szájába az anyagot. 2x is
téged csak.se,gg.b,e k.u,r.n.i volt jó
nejedet azóta is k,e.f,é.lgetem rendszeresen
szép estét
20/36 anonim válasza:
szintén nős vagyok, hasonló vágyakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!