Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is tudnak erzekien és odaadoan szopni mint a nők?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 12:58
11/19 anonim válasza:
Én szeretek odaadóan sz*pni. És azz mondják a partnereim, hogy jobban csinálom mint a nők.
Crossdresser vagyok, így leginkább biszex(kíváncsi kanos heteró) pasikkal vagyok együtt, van összehasonlítási alapjuk.
25/cd
12/19 anonim válasza:
Én kipróbálnám már egyszer :D Még nem szopattam fiút.
22/F
13/19 anonim válasza:
En 15-18 evessel szivesen csinálnék barmit😋
17/f
14/19 anonim válasza:
Szerintem is jobban szopnak a férfiak. És állítólag én is nagyon jól tudok szopni.
15/19 anonim válasza:
Bár tapasztalatból válaszolhatnék erre a kérdésre. :)
16/19 anonim válasza:
tapasztalatból tudom sokkal jobban csinálják
18/19 anonim válasza:
Szerintem èrzèkibbek ügyesebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!