Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak, vagy mi a jo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, vagy mi a jo viseljedés ami nem feltünő hogy ne bukjak le hogy biszexualis vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon félek hogy lebukok. Csináltam egy oldalt az egyik kozossegi oldalon természetesen egy álnévvel. Irogattam a srácnak hogy akarok töle egy alkalmat mondjuk ugy ahogy ismerjuk egymast. Benne volt fotokat kuldott meztelenül stb. Állitása szerint ő hetero szexuális családja es gyerekei vannak. Mindegy a talalkozot megbeszeltuk amire en kesve mentem el. Ő nem tudta en ki vagyok sem a nevemet sem azt hogy nezek ki szoval nem tudta kivel fog találkozni. Szoval amikor lementem es meglatott jott a meglepetes. Te vagy az ?? Hat en ismerlek ismerem a rokonsagod meg mindent. Hat ha ő ezt tudja o el sem jon. Mert hogy ez tiszta gáz. Hogy ő ki nem nézte volna belőlem stb. Na akkor rájöttem hogy ő nem ugy gondolta es csak azert jott hogy megtudja ki irogat neki. Hozza teszem elégge piás volt. Kerdeztem tőle hogy most le fog buktatni es szétkurtöli mindenkinek mire ő nem nem mondja el de hát ezt a buzulást hagyjam abba meg ez tökre gáz meg hogy ő ismer es nem hitte volna.. Szajkozta a döbbentségét. Mondtam neki hogy felejtsük el..utcán ne ismerjük fel egymást menyjünk el egymás mellett. Belement de mondom piás volt. Nagyon parázok hogy gyengébb pillanataiban esetleg mások előtt kibeszéli hogy hát ez a srác akartam velem vagy ilyesmik. De legjobban a csaladomtol felek hogy nehogy megtudjak. Bizonyitani a találkozot vagy a kilétem nem tudja mert se képet se hangot címet. Vagy ismertető jellegzetes dolgot nem irtam le neki. Tehát a beszélgetésünkben semmiféle olyan jellegű egyértelmű dolog nincs benne amiről fel fedhetnék a személyem. De ha esetleg valahogy felmerülne hogyan tagadjam egyáltalán az állitását? Tudom nem kellett volna. Mindegy már bánom. Igazábol abban bizok hogy tenyleg megőrzi haláláig!
2016. dec. 10. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondja el senkinek, neki is családja van és gyermekei. Előttük nem akar lebukni. Hiszen ha kitálal, akkor ő is ugyanúgy biszexnek tekinthető, mint te.
2016. dec. 10. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Én nem lennék ebben annyira biztos. Ha szívesen beszélgetnél, írj privit... (a kérdező...)
2016. dec. 10. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Remélem Isten szóljon belőled. Hülye voltam! jobb a nőkkel. kicsi település ahol lakunk és nem akarok a szeme elé kerülni. Rendesen ugy erzem magam mint akit leszídtak. Viszont nem akarom a szemem sem lesütni ha valahol találkoznánk. Azt mondta hogy előtte elvesztettem a becsületem meg ilyenek. De az engem pont nem erdekel hogy mi vagyok a szemében. Csak meg véletlenül se hozzon föl engem senki előtt.
2016. dec. 10. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha azért jött hogy megtudja ki írogat neki. Miért küldött meztelen képet, amíg nem tudta kiről van szó?
2016. dec. 11. 06:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meztelen képet küldött magarol akkor akart valamit csak mikor rájött hogy ismer szerintem betojt hogy elmondod a feleségének es akkor gondok lesznek
2016. dec. 11. 08:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem be tojt. Inkább ő féljen tőlem mint én tőle!
2016. dec. 11. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha bármit mond, egyszerűen LETAGADOD.

Vagy, ha túl köcsögen csinálja, mondd azt, hogy ő próbálkozott be nálad, azt te teregesd ki a képeit.

2016. dec. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!