Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok egy biszexuális férfival?
Hányszor kell még kiírni ezt a kérdést?
Attól hogy itt a sok szelektált majom megerősít, még a valóság szerencsére nem lesz olyan, amire vágysz.
Én nyitott vagyok az enyémmel ellentétes álláspontokra, ha kulturáltan tudja előadni a másik fél, és tud rá valami épkézláb, racionális magyarázatot adni.
Két kérdésem lenne.
1. Mi az a stílus, hogy "szelektált majom"? Mi az oka az ilyen ellenérzéseknek? Ez egy viszonylag semleges téma, a szexuális orientációjával önmagában senki sem bánt senkit. Akkor miért kell ekkora érzelmeket?
2. Mi köze a férfiasságnak ahhoz, hogy az illető férfiakkal fekszik le, vagy nőkkel?
Szvsz a férfiasság a becsületből, a védelmező, korrekt viselkedésből, bátorságból, önmagunk vállalásából (társadalmi konvenciókhoz való ragaszkodás helyett szabad vélemény nyilvánítás + szabad érzelemkifejezés) ...stb. ered, nem abból, hogy ki milyen nemű emberhez vonzódik, urambocsá kit képes szeretni.
Én imádom a biszexuális férfiakat,szóval igen,szívesen járnék ilyen fiúval.És még plusz pont, hogy felmeri vállalni magát:-)
19/L
Last Chance Blueprint!
A szexuális orentáció egyáltalán nem semleges téma.
Ezzel nem azt mondom, hogy ez így jó, de tény, hogy sok vihert és heves érzelmeket vált ki sokakból.
A te férfiasság-ideálodban nincs benne a szexuális orentáció, de hidd el sokan úgy gondolják, hogy a meleg pasik lágyabbak, nőiesebbek viselkedésre, hanglejtésre, beszédstílusra mint a heterók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!