Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti járnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok egy biszexuális férfival?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Simán, gondolom nem előttem fogja magát megfarkaltatni más pasikkal.
2016. dec. 8. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Én is az vagyok, szóval igen.
2016. dec. 8. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Bi. Pasiként szivesen járnék bi. lánnyal
2016. dec. 8. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Lehet lepontozni, de én nem járnék. Tudom, ma nagy divat a homokozás, de én nem tudnék férfiként tekinteni egy olyan pasasra, aki más pasikkal is lefeküdt. Én már csak ilyen konzervatív vagyok.
2016. dec. 8. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

Hányszor kell még kiírni ezt a kérdést?

Attól hogy itt a sok szelektált majom megerősít, még a valóság szerencsére nem lesz olyan, amire vágysz.

2016. dec. 8. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Én nyitott vagyok az enyémmel ellentétes álláspontokra, ha kulturáltan tudja előadni a másik fél, és tud rá valami épkézláb, racionális magyarázatot adni.

Két kérdésem lenne.

1. Mi az a stílus, hogy "szelektált majom"? Mi az oka az ilyen ellenérzéseknek? Ez egy viszonylag semleges téma, a szexuális orientációjával önmagában senki sem bánt senkit. Akkor miért kell ekkora érzelmeket?

2. Mi köze a férfiasságnak ahhoz, hogy az illető férfiakkal fekszik le, vagy nőkkel?

Szvsz a férfiasság a becsületből, a védelmező, korrekt viselkedésből, bátorságból, önmagunk vállalásából (társadalmi konvenciókhoz való ragaszkodás helyett szabad vélemény nyilvánítás + szabad érzelemkifejezés) ...stb. ered, nem abból, hogy ki milyen nemű emberhez vonzódik, urambocsá kit képes szeretni.

2016. dec. 8. 17:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a biszexuális férfiakat,szóval igen,szívesen járnék ilyen fiúval.És még plusz pont, hogy felmeri vállalni magát:-)

19/L

2016. dec. 9. 08:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 És mi történik, ha a pasid előtted farkaltatja meg magát, vagy farkal meg egy másik pasit? Kiábrándulsz belőle? Miért, hisz tudtad róla, hogy biszex.
2016. dec. 11. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem történik semmi, csak egyszerűen nem vagyok kíváncsi rá, hogy a párom miközben velem van kapcsolatban más pasikat dug(nekem ez megcsalás kategória, akkor is ha pasikkal csinálja). Az hogy előttem, utánam kivel jár, kivel van kapcsolatban nem érdekel, legyen boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolata, megérdemli mindenki.
2016. dec. 13. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

Last Chance Blueprint!

A szexuális orentáció egyáltalán nem semleges téma.

Ezzel nem azt mondom, hogy ez így jó, de tény, hogy sok vihert és heves érzelmeket vált ki sokakból.

A te férfiasság-ideálodban nincs benne a szexuális orentáció, de hidd el sokan úgy gondolják, hogy a meleg pasik lágyabbak, nőiesebbek viselkedésre, hanglejtésre, beszédstílusra mint a heterók.

2016. dec. 15. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!