Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem rá, hogy bi vagyok. Úgy érzem, hogy amig egy nőben minden érdekel, ha meglátok egy farkat úgy érzem hányok, viszont pl ha egy pasinak kockás a hasa az megint érdekel. Ez változni fog vagy jelentheti azt, hogy a leszbikus hajlam erősebb bennem?
Ui: Bocsi ha nem tudok fogalmazni, de nekem ez kicsit kényes téma, remélem érthető a kérdés.
2016. dec. 9. 17:46
1/2 Mick94 válasza:
Sajnos-nem sajnos elég sok olyan esetet láttam, ahol egy évek óta önmagát leszbikusnak kikiáltó leány fogta magát és összejött egy fiúval. Amondó vagyok, hogy ne kattogj azon vajon milyen neműek iránt érdeklődsz. Csak nézd azt, hogy milyen személyisége van a másiknak, és sz.rd le, hogy mi van a lábai között. Ha őszintén szeret és te viszont szereted akkor akárhogy fog kinézni, neked ő lesz a legbejövősebb a világon haha :D
2/2 anonim válasza:
Mármint, férfinél a kockás has beindít? Vagy az "érdekel" kifejezést hogy kell érteni? Fizikai vonzalmat kelt benned? Ha igen, akkor utána már a péniszét is vonzónak tartod? Vagy azt még akkor sem? Bocsi, ha sokat kérdezek, csak próbálom konkretizálni, hogy mi a helyzet. És volt már bármilyen fizikai tapasztalatod akár az egyik, vagy a másik nemmel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!