Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Mi volt a "leghomoszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi volt a "leghomoszexuálisabb" dolog amit hetroként/heteroval csináltatok?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha csak simán melegeket kérdeznék, nem lenne túl izgalmas. Úgyhogy olyan szexuális élmények érdekelnek, ahol egy vagy több fél (elvileg) hetero.

dec. 28. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%

Részemről kézfogás, de mielőtt beindulna a kérdező meleg fantáziája, a kézfogás normál emberek között a következőt jelenti:

"A kézfogás egy világszerte széles körben elterjedt, üdvözlésre és/vagy búcsúzásra használt szokás, melynek során a két fél megfogja egymás kezét."

Amennyiben ennél többet teszel, vagy vágsz rá kérdező, valószínűleg (100%) meleg vagy!

dec. 28. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Megdugott
dec. 28. 09:29
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
megdugtam
dec. 28. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Gimiben közös maszti sokszor volt. Illetve egy osztálytársam belement hogy leszopjuk egymást hogy tudjuk az milyen érzés. Életem meghatározó emléke mert a csávó farka 21 cm volt és rengeteg de tényleg rengeteg spermája volt.

Ez vele 4x történt meg. Taliról talira volt durvább a mennyiség és az is ahogy megdugta a szám.

dec. 28. 09:55
 5/14 Rex Hunter ***** válasza:
63%
Pontosan semmit! Aki valamit is csinál(t) pasival úgy hogy van/volt nője az nem hetero,hanem biszex. Szóval ennyi!
dec. 28. 09:55
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Haverral gyakran vertük közösen, és egyszer megkértem, hadd verhessem neki egy kicsit. Megengedte, élvezésig vertem. Hatalmas, legalább 20 centis farka volt, és az elmondása alapján nagyon élvezte, ahogy a csúcsra vittem. :D 17F
dec. 28. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Kollégám egy kocsmázás közben megsimogatta a hátam. Én hetero vagyok, neki meg felesége van. Ez a válaszom. Ha nem tetszik, ne feledd hogy te kérdezted
dec. 28. 11:00
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Kivertük egymás farkát.
dec. 28. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

17 evesen legjobb haverommal strandon atöltözesnel kivertem neki mert mar nem birt magaval.

Több nem volt.

Azota is a lanyokat szeretjük.

dec. 28. 16:01
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Èn csak a csajommal csináltam,illetve ö velem..megujjazta a seggem miközben szopott,de teljesen a torkára nyomtam a farkam és tartottam,de olyan jó érzés volt amikor bent tartotta az ujját tövig hogy egyböl torokra élveztem neki..meg egyszer úgy verte ki a farkam sok sikositóval,hogy a saját kisméretü vibrijét nekem dugta fel..

Ennél jobban még nem buzultam..

dec. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!