Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Mi volt a "leghomoszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi volt a "leghomoszexuálisabb" dolog amit hetroként/heteroval csináltatok?

Figyelt kérdés
Nyilván, ha csak simán melegeket kérdeznék, nem lenne túl izgalmas. Úgyhogy olyan szexuális élmények érdekelnek, ahol egy vagy több fél (elvileg) hetero.

tegnap 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Részemről kézfogás, de mielőtt beindulna a kérdező meleg fantáziája, a kézfogás normál emberek között a következőt jelenti:

"A kézfogás egy világszerte széles körben elterjedt, üdvözlésre és/vagy búcsúzásra használt szokás, melynek során a két fél megfogja egymás kezét."

Amennyiben ennél többet teszel, vagy vágsz rá kérdező, valószínűleg (100%) meleg vagy!

tegnap 08:58
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Megdugott
tegnap 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
megdugtam
tegnap 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Gimiben közös maszti sokszor volt. Illetve egy osztálytársam belement hogy leszopjuk egymást hogy tudjuk az milyen érzés. Életem meghatározó emléke mert a csávó farka 21 cm volt és rengeteg de tényleg rengeteg spermája volt.

Ez vele 4x történt meg. Taliról talira volt durvább a mennyiség és az is ahogy megdugta a szám.

tegnap 09:55
 5/9 Rex Hunter ***** válasza:
73%
Pontosan semmit! Aki valamit is csinál(t) pasival úgy hogy van/volt nője az nem hetero,hanem biszex. Szóval ennyi!
tegnap 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Haverral gyakran vertük közösen, és egyszer megkértem, hadd verhessem neki egy kicsit. Megengedte, élvezésig vertem. Hatalmas, legalább 20 centis farka volt, és az elmondása alapján nagyon élvezte, ahogy a csúcsra vittem. :D 17F
tegnap 10:48
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Kollégám egy kocsmázás közben megsimogatta a hátam. Én hetero vagyok, neki meg felesége van. Ez a válaszom. Ha nem tetszik, ne feledd hogy te kérdezted
tegnap 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Kivertük egymás farkát.
tegnap 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

17 evesen legjobb haverommal strandon atöltözesnel kivertem neki mert mar nem birt magaval.

Több nem volt.

Azota is a lanyokat szeretjük.

tegnap 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!