Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kialakulhat a biszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat a biszexualitás amiatt, hogy férfiakkal nem tudom élvezni a szexet? L

Figyelt kérdés
Rossz szexuális élmény miatt... Egyre inkább úgy érzem, hogy a fiúkkal való kudarcok miatt, a nôk fele kezdek orientálódni. El vagyok keseredve :(

2016. nov. 21. 00:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálpszichológus?
2016. nov. 21. 07:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem! RRR javasol idősebb pasit. Mire te irod, h gyengédek veled. Majd azt irod fajdalomtol félsz! Akkor hogy volt gyengéd?

Ha csajjal vagyok az sem abbol áll h csak a csiklot izgatjuk.

20/L

2016. nov. 21. 08:40
 13/20 A kérdező kommentje:
A rossz élmény: nemi erôszak. A guengédséget az exeimre értettem. Az orálist imádom kapni, és adni is. 1-2x létrejött aktus, de csak max 2 percig, mert fájt, és abbahagytuk. Tudom, hogy a szex nagyon fontos, itt is 1000 kérdésnél leírjátok, hogy anélkül nem mûködik a kapcsolat, és egyet is értek. Pszichológusnál voltam, minden egyéb megoldódott, ez nem. Végül arra jutottam, hogy lemondok a szexuális életrôl, ez igy csak gyötrôdés, és már nem bírom. Nem is merek már pasival ismerkedni sem... :(
2016. nov. 21. 09:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azert az oda vissza orallal jol el lehet lenni. Ezert meg nem kell a nokre atszoknod. Megjegyzem, ha alapbol nem vagytal nokre, akkor csak emiatt nem fogsz atterni.
2016. nov. 21. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom az esetet. De fejben/lélekben van a baj. Ismét én 33/f
2016. nov. 21. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, akkor a problémád forrása most már egyértelmű. Szerintem keress fel más pszichológusokat is.
2016. nov. 21. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? szerelmes is voltál az exekbe?
2016. nov. 21. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy amúgy? mert ha elég fiatal, akkor sok minden változhat. az idő sok mindent felold, újraépít.

és igen. a szerelem meg bármit megoldhat. ha nem is örökre.

2016. nov. 21. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanez vagyok csak fiúban, rossz szexuális tapasztalatok miatt de egyre inkább a fiúk felé orientálódok de leginkább én is csak le akarok mondani a szexuális életemről de ugyanakkor ha önkielégítek és azonos neműre gondolok utána megszűnik a vágy és újra el tudnám képzelni hogy egy lánnyal szexeljek csak általában ezt nem veszik észre pedig lehet megoldódna a szexuális életem ha újra együttlennék egy lánnyal és megnyílnánk egymásnak és elfogadnánk egymás ilyen ferde hajlamait és akkor igazán boldog tudnék lenni, de egy fiúval soha nem leszek boldog és hozzá sem tudnék érni egy férfi testéhez.

22/F

2016. nov. 23. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt a csalódás. Kellene nektek rendes társ...
2016. nov. 24. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!