Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat a biszexualitás amiatt, hogy férfiakkal nem tudom élvezni a szexet? L
Én ezt nem értem! RRR javasol idősebb pasit. Mire te irod, h gyengédek veled. Majd azt irod fajdalomtol félsz! Akkor hogy volt gyengéd?
Ha csajjal vagyok az sem abbol áll h csak a csiklot izgatjuk.
20/L
hány éves vagy amúgy? mert ha elég fiatal, akkor sok minden változhat. az idő sok mindent felold, újraépít.
és igen. a szerelem meg bármit megoldhat. ha nem is örökre.
Én ugyanez vagyok csak fiúban, rossz szexuális tapasztalatok miatt de egyre inkább a fiúk felé orientálódok de leginkább én is csak le akarok mondani a szexuális életemről de ugyanakkor ha önkielégítek és azonos neműre gondolok utána megszűnik a vágy és újra el tudnám képzelni hogy egy lánnyal szexeljek csak általában ezt nem veszik észre pedig lehet megoldódna a szexuális életem ha újra együttlennék egy lánnyal és megnyílnánk egymásnak és elfogadnánk egymás ilyen ferde hajlamait és akkor igazán boldog tudnék lenni, de egy fiúval soha nem leszek boldog és hozzá sem tudnék érni egy férfi testéhez.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!