Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátnőm elhagyott egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhagyott egy ilyen hülyeség miatt, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Tudom eléggé fura - legalábbis szerinte..szerintem nem - 19 vagyok és ő volt az első barátnőm és minden nap csinálni akartam..azt..és hát csináltuk is jó darabig, többször naponta, de megunt..vagy nem tudom és azt mondta hagyjuk az egészet, mert és csak leakarok feküdni éjjel nappal vele. Inkább alkalmizzak, legyek minden éjjel mással és talán kielégülök, de neki ez nem megy.

Nagyon elrontottam? Más is volt már így?

2016. nov. 20. 14:27
 1/8 A kérdező kommentje:
19/L
2016. nov. 20. 14:28
 2/8 anonim válasza:
98%
Valószínüleg úgyérezte nem azért vagy vele,mert szereted,hanem mert szexet akarsz csak tőle.Gondold végig és ha szeretnél vele lenni beszélj vele mutasd meg neki hogy nem csak azért kellet neked h legyn kit megdugnod.
2016. nov. 20. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem #2 jól mondja.
2016. nov. 20. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem te még mindig nem érted ezt az egészet és nem tudod felfogni, mi volt a barátnőd problémája. Ez nem "egy ilyen hülyeség", és nem is arról van szó, hogy "megunt, vagy nem tudom". A probléma az, hogy a kapcsolatotok tartalma egy nagy nulla volt, leírás alapján legalábbis egyértelműen ez derül ki. Ahogy a kettes is írja, te csak szexre használtad őt meg a kapcsolatot, neki viszont a te étvágyad túl sok volt, teljesíthetetlen és igényelt volna más dimenziókat is a kapcsolatban (pl. közös élmények, programok, érzelmi szál erősítése). Egy párkapcsolat nem csak abból áll, hogy éjjel-nappal szeretkezünk, és igen, erre rá lehet unni elég hamar. Ha neked csak erre van igényed, akkor valóban igaza van a volt barátnődnek, keress alkalmi kapcsolatokat.
2016. nov. 20. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Irigylem a barátnődet. 21/L
2016. nov. 20. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem semmi gond nincs azzal hogy valaki mindeg szexelni akar, En ferfi Vagyok es a baratnommel reggel-este csinaljuk, de van amikor delben is hetvegen es ezert nem unjuk meg a masikat!

Pedig nem vagyunk mar mai darabok..

Lehet a parodnak nem volt ennyi igenye a szexre es nem is Veled volt baja!

Miert nem beszeltetek meg ezt mielott szetmentetek?

2016. nov. 21. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem egyeztek az igényeitek. Ez NEM hülyeség, nagyon is komoly probléma. Igen, elrontottad gond van a hozzáadásoddal a kérdésedből ítélve. Mert ezzel a szöveggel hogy "elhagyott egy ilyen hülyeség miatt" lekicsinyled a volt barátnőd számára komoly problémát.
2016. nov. 21. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
hát igen van akinek nem pálya a napi több sex.
2016. nov. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!