Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura számotokra a biszexualitás?
Szeretném elfogadni a dolgot, mert kedvelek egy srácot, aki biszex.
L
szerintem sosem fura az, ha valaki valamilyen másra nem veszélyes módon örömöt szerez magának. én örülök, hogy az vagyok :)
18/F
Kicsit sem az. Szerintem nem a neme dönti el valakinek, hogy bele tudsz-e szeretni. Jó nyilván, a szexuális vonzalom más téma. De gondolj bele, mennyire jó az, hogyha srácként egy sráccal, lányként pedig egy lánnyal is kiegészítve érezheted magad. Szerintem a biszexualitás nagyon szép dolog. Az a baj, hogy belénk van ültetve a hetero centrikus gondolkodás, mert hogy az a "normális". De mégis mennyi olyan dolgot csinálunk, ami a társadalom szerint nem normális? Nagyon sokat.
Szerintem túl van hype-olva az egész. Mert miért is lenne probléma, ha lefekszel a saját nemedből valakivel? Miért undorító, amikor a hetero szexet nem tartjuk annak? Miért nem találhatsz társat a saját nemedből, ha annyira megtaláljátok a közös hangot, és egymásban a bizalmat? Ugyanúgy két ember szerelméről vagy testi vágyairól szól, nemtől függetlenül. A családalapítás más téma, de szerintem nem szükségszerű. Habár alapvetően a tudomány szerint a szex célja a szaporodás, az állatvilágban is, és bár nem vagyok szakértő, de hallottam arról is, hogy bizonyos állatoknál is megfigyelhető biszexuális tendencia, szóval valamilyen szinten ez is megdőlt számomra. Szóval ki tudja? Az álláspontok mindig változnak. És hidd el, csak azért furcsa neked, mert ebben nőttél fel. Olyan, mint a vallás. Van, akibe azt nevelték bele az ősei, olyan kultúrába született, ahol Allaht, máshol Istent tisztelik, és ennek is megváltozott valamilyen szinten az évek során a megítélése.
Nyilván összetett, hogy mitől lesz valaki biszex, vagy hogyan fedezi fel magában, de a lényeg, hogy szerintem ez sokkal természetesebb, mint ahogy be van állítva.
Ebben nincs extra kockázat.
Aki hűséges, az hűséges akár biszexként, akár csak akkor ha egy nemet szeret.
És aki nem hűséges típus, az nem lesz hűséges se biszexként, se csak akkor, ha egy nemet szeret.
Hidd el, ennyi a megoldás.
Számomra nem fura egyáltalán. A hűség pedig nem a szexuális orientációtól függ, tehát ezen parázni hülyeség. Ennyi erővel maradj örökre szingli, mert mindig benne van a pakliban az, hogy a párod majd lelép valaki mással.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!