Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki biszex, az mind a ket nemhez egyforman vonzodik, vagy az egyikhez egy kicsivel jobban?
változó kinél hogy
én kapcsolatok csak fiúval tudnék elképzelni de vonzódom a lányokhoz is
Én a lányokhoz jobban, de náluk válogatósabb is vagyok
16l
Férfi vagyok, és a nőkhöz jobban vonzódom. Mellekre, női fenékre, combokra csak a látványra feláll, míg a férfiakkal való interakciónál több kell a látványnál a durva kanossághoz.
Érzelmileg mindkét nemhez vonzódom, szerettem már férfit is és nőt is, viszont úgy érzem, hogy tartós, életre szóló, monogám kapcsolatra számomra egy nő lehet csak megfelelő. Nem tudnám hosszú távon nélkülözni a puncit, valamint családot is csak nővel alapíthatok.
Szóval nekem olyan 60%-40% kb. a nők javára.
Egyértelműen a csajokhoz vonzódom lelkileg és kapcsolatilag jobban. Fiúkkal az úgymond haverság extrákkal alapon johet szóba dolog, ez leginkább szex, orál kaland,... Élvezetből.
Leginkább a lányospasszív fiúkat kedvelem.
Szívesen várom Szombathelyi passzív srácok levelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!