Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? Van feleségem, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van feleségem, de van egy férfival visszonyom, aki le akar leplezni?

Figyelt kérdés
Tegnap is megb..szhott nagyon. Azt mondta fel is vette telefonnal,de én nem láttam, mert háttal voltam. Azt mondta eljuttatja a felségemnek. Ilyenkor mi a tehendő?

2016. nov. 17. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ilyenkor mi a tehendő? Hát, vállalod az eddigi szarkeveréseid következményeit.
2016. nov. 18. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk válás?
2016. nov. 18. 07:51
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

XD Engem tuti nem zavarna a nejed helyében,de csak azzal a feltétellel bocsátanék meg ha egyszer én is nézhetném,ahogy szexelsz a pasival :D

19/L

2016. nov. 18. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
"Tehendőd" nincs sok...így jártál.Mindent megérdemelsz, ami ezután történik.
2016. nov. 19. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Én talán megpróbálnám venni a bátorságot, és elmondanám neki, még mielőtt bekavar az a k.csög. És biztosíts a feleséged, ha neki lenne női szeretője, téged abszolút nem zavarna. Megvan rá az esély, nem is kevés, hogy ezek után kiéli egy nővel a hosszú évek óta elfojtott kíváncsiságát.

Aztán éltek tovább boldogan. Persze világos, hogy ez azért nagyon necces szituéjsön, és mondani könnyű, mit hogy kéne csinálni, na de meg is tenni...! Hát igen! Bátorság kell a boldogsághoz. Egyébként én is biszex vagyok, de a nőkkel sokkal jobban élvezem a szexet. Némi iszogatás közben elmondtam a feleségemnek, mármint akkor még csak a barátnőm volt, hogy voltam már férfival is, és élveztem, de nekem nem a s.ggbek.ki hanem a mellek hiányoznak.

És azt is elmondtam neki, hogy következő életemben biszexuális nő szeretnék lenni. Mielőtt összejöttünk szinte minden este leszbikus por..nót néztem, és közben beleéltem magam, hogy én az a nő vagyok, akit a barátnője kényeztet. Ahogy néztem, szinte mintha tényleg annak a nőnek éreztem volna magam. Hogy nekem is gyönyörű melleim vannak, és a barátnőm az én mellbimbómat veszi finom ajkai közé és az én puncimat nyalja. Elképzeltem, hogy nekem is puncim van, miközben a farkam vertem és a mellbimbóim simogattam. Merthogy nekem igencsak érzékenyek a mellbimbóim. Szóval megkérdeztem a barátnőm, hogy megtenné-e nekem, hogy néha hátulról hozzám simulva, hogy

szorosan a hátamon érezhessem kívánatos melleit, a hasát a derekamon, az ágyékát a fenekemen, finom combjait a combjaimon, és közben a mellbimbóimat simogatva kiveri nekem, mert imádnám, ha néha nőnek érezhetném magam vele.

Azt mondta, nekem szívesen megteszi, mosolygott.

Csodálatos érzés volt. Leírhatatlanul izgatóbb, mint egy férfival. Azt mondta, ha szeretném azt is megteszi, hogy felnyúl a fenekembe, miközben megfeji a fütykösöm, de ebből azért ne legyen rendszer. Én nem igazán élvezem, ha van valami a s.ggemben, mert bár nem kellemetlen, végül is jó érzés, de olyankor kevésbé érzékenyek a mellbimbóim, és nekem az a legfontosabb. Szóval egyszer azt is csináltuk, mert kíváncsi volt, milyen érzés belém nyúlnia, de szerencsére nem kéri tőlem azóta:)

Szóval néha gondoskodik róla, hogy nőnek érezhessem magam vele, és "leszbizzünk" egy jót, aztán misszionárius pózban alaposan meghálálom neki. Vagy ő lovagol rajtam. Imádom ha ő van fölül, és mielőtt belemelegszünk, csókolgatja a mellbimbóimat, vagy a melleit rájuk engedve a nyakam tövét csókolja. Imádom, ha a mellbimbóink összeérnek.

Szóval bizony bátorság kell a boldogsághoz.

Persze a rossz oldalán is koppanhat a kocka, de most képzeld el, ha soha nem mertem volna elmondani neki, és úgy élünk le egy életet, hogy valamitől megfosztva érezzük magunkat, miközben a másik is benne lenne, csak nem merünk kommunikálni erről. Ja és igen, az meg a másik, hogy ezek után a barátnőm bevallotta nekem, hogy régóta fantáziál nőkről is és szeretné kiélni magát, mielőtt megállapodik.

Én pedig természetesen "megengedtem" neki. És azt is, hogy amikor kedve tartja, továbbra is bármikor lefeküdhet azzal a lánnyal. Ilyenek, hogy hármas gondolata fel sem merültek bennem, nem is érdekel, csak a helyébe képzelve magam, én pont ilyen gyönyörű biszexuális nő szeretnék lenni következő életemben, mint ő. Mondjuk egyszer azért megnézném őt a barátnőjével! Mondtam is, hogy a közelükbe se mennék, csak hadd verjem ki, miközben nézem őket, de nem akarta, én meg túl sokáig nem erőltettem.

Megértem, hogy az neki úgy nem menne. Mondjuk jövő hétvégén jön hozzánk a barátnője. Mondtam a feleségemnek, hogy csak kíváncsi vagyok rá, és ha benne van, iszogathatnánk kicsit, hogy kicsit megismerhessem.

Remélem a csaj hajlik majd a dologra, és ketten kellő ráhatással bírunk majd az én kis feleségemre, hogy hadd nézhessem őket, ugyan mi rossz lenne abban címszó alatt, hisz egyszer élünk. PErsze majd egy üveg bor után kezdem el megpedzegetni a témát. Szurkoljatok:)

Szóval barátom nehéz lehet az biztos. Főleg ha ennyire odavagy a férfiakért. De most már nincs mit tenned!

Őszintének kell lenned! Elébe kell menned a dolognak!

És hidd el, ha őszinte az ember, sok minden kiderülhet ám.

Lásd az én esetemet!

2016. nov. 19. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Így jártál ,megérdemled.
2017. jún. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!