Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki egyből dugni, ha én csak hokihavert keresek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 16:01
3/12 A kérdező kommentje:
Én is, mégis megvárom, amíg betöltik a 14-et. :D
Viccen kívül, nem zárkóznék el a szex elől sem, de csak idővel, néhány alkalom után.
2016. szept. 30. 16:24
5/12 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Írjál privátot, ha gondolod :)
2016. szept. 30. 16:37
6/12 anonim válasza:
Ismerős...pedig én is csak hoki-orál havert keresek,engem az anál nem vonz
7/12 anonim válasza:
Mert a többség dugni akar. :D Más érzés, jobb mint egy sima hokizás. Persze ettől függetlenül egy hokizás is tud nagyon jó is lenni... ;) Mondjuk én már egy sima hokihavernak is örülnék... :D
28f
8/12 A kérdező kommentje:
Én is, erről beszélek :D
2016. okt. 1. 22:36
9/12 anonim válasza:
Én is csak hoki havert keresek,ha gondolod írj :D
22/F
10/12 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a közös hokit, az análnál, bár nálam a közös kiveréshez még hozzá tartozik az orális játék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!