Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy, mondtátok el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy, mondtátok el?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.Már régóta tudom hogy, a lányokat is szeretem.. és nem tudom otthon hogy, mondjam el.. vagy talán jobb lenne ha még nem mondanám el?? 4 éve biztos vagyok a dologban.. Ti hogy, mondátok el?? vagy rájöttek. és hogy?
2016. nov. 10. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
22 éves vagyok 16 éves korom óta tudom hogy a lányokat is szeretem.. Nem mondtam el mert magánügy..
2016. nov. 10. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Én biszex fiú vagyok. Csak az tud róla aki szintén így érez, senki más. Nincs szükségem a felesleges "véleményekre".
2016. nov. 10. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 éves korom óta biztosan tudom, hogy biszex vagyok, mivel apum meghalt mikor kicsi voltam anyu meg nem csinál ügyet ilyenekből ezért én csak ugy simán bemutattam az aktuális "barátnőmet"
2016. nov. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!