Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg vagyok de van barátnőm....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yellowstone2003 kérdése:

Meleg vagyok de van barátnőm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok, de ezt senki se tudja.Járok az osztálytársammal (lánnyal) de van egy helyes fiu az osztályomba akit ugy leszopnék.Mit csináljak, hogy a lányokat szeressem?😐😕

2016. nov. 8. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

semmit, te bi vagy....

De tőlem nyugodtam lepippanthatod, nem mondom el senkinek ;)

Majd holnap beszélünk még erről suliban.

Na csácsá ;)

2016. nov. 8. 23:10
 2/8 anonim válasza:
100%

Semmit! Ne erőltesd magadra csak mert mások azt várják el tőled, hogy a lányokat szeresd. Ha a fiúkát szereted, a fiúkát szereted nincs ebben semmi. Ettől te nem leszel több vagy kevesebb. Lehet, sőt! Biztos vannak/lesznek a környezetedben olyanok akik emiatt megszólnak, mert sajnos ilyen a társadalom... :/ De SOHA ne légy más mint AKI

aki valójában vagy mások miatt!!! Ha te egy fiúval jobban éreznéd magad tégy úgy. A barátnődnek meg mond meg az igazat. Ha nem akarod bevallani neki elsőre hogy meleg vagy nem kell, de úgy semmi értelme vele lenned ha nem érzel iránta semmit. Gondolj bele ha egyszer kiderül hogy a fiúkát szereted és mégis vele vagy, egyből levágná hogy nem úgy éreztél.

2016. nov. 8. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Talán szakits vele..
2016. nov. 9. 00:43
 4/8 KecskeShajt újra! ***** válasza:
0%

Fogalmam sincs, gondolom pszichológus segíthet.

[link]

2016. nov. 9. 00:58
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Szakíts.

Ez genetikából fakad. Nem változtatható.

2016. nov. 9. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Ne vesztegesd se a saját, se a barátnőd idejét. Ameddig tetteted, hogy tényleg romantikus érzések fűznek hozzá, addig megfosztod a lehetőségtől, hogy találjon valaki olyat, akinek tényleg komoly szándékai vannak vele.

Te pedig ne rabold a saját idődet azzal, hogy próbálsz megváltoztatni magadban valami megváltoztathatatlant, mert max annyit érsz el, hogy a végén depressziós is leszel..

2016. nov. 9. 02:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2016. nov. 9. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekme egy masszázs vagy mi segített. Ha érdekel egy próbát megér.
2016. nov. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!