Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek meleg az (a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg az (a férfi), aki részt vesz egy hármas szexben 2 férfi egy nő felállásba?

Figyelt kérdés
A haverom és barátnője szeretné ezt kipróbálni. Mindkettejüket izgatta ez a dolog és kipróbálták már a két csaj egy pasi felállást és most szeretnék a két pasi egy csaj felállást is kipróbálni és rám gondoltak 3. félként. Én és a haverom nem nyúlnánk egymáshoz, csak a csajjal törődnénk. Én ezt ennek ellenére is egy kicsit b*zisnak találom, ezért még nem nem mondtam se igent, se nemet, de érdekelne, hogy vett-e már valaki részt ilyenben (akár nő, akár férfi) és ha igen milyen volt, valamint, hogy ezt mások is b*zisnak gondolják-e, vagy ez még nem az.
2016. okt. 28. 17:49
1 2
 11/17 nyitott fiú ***** válasza:
95%
Tedd ahogy érzed, de a bztól ez fényévekre van
2016. okt. 29. 06:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora gond ez....

Es ha ket no egy ferfi felallasnal a csajok egymashoz ernek?

Akkor ok is b*zik? Ok is ekkora dilemmat csinalnak ebbol?

Vagy az nem gond?

Szerintem ha ennyit gorcsolsz ne tegyel semmit!!

2016. okt. 29. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfiak nem érnek egymáshoz, akkor semmi bzis nincs benne. Ha "véletlenül" mégis egymáshoz érnétek, akkor se lenne az. Max biszex.
2016. okt. 30. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj dehogy meleg. Biztos hogy egymáshoz fogtok érni, már csak véletlenül is, mert elég nehéz úgy csinálni, hogy semmi kontakt ne legyen. De még akkor se meleg, ha szándékosan hozzáértek egymáshoz, vagy akár ha kényeztetitek (egy bizonyos fokig, pl simogatás, tapizás csók) egymást kicsit, akkor vagy meleg, vagy biszex, ha a pasira izgulsz fel és nem a csajra. Amíg a csajra izgulsz fel, addig tök mindegy, hogy ti ketten még mit csináltok. Lehet, hogy ez egy kicsit biszex dolog, de a csajok is egymáshoz érnek hármas szex közben és szerintem ezzel nincs semmi gond, ettől egyáltalán nem leszel meleg, sőt az értelmezésem szerint még biszex se. Pont ez a lényege, akkor dugjátok meg a csajt külön külön és kész. Ha csajnak igazán örömet szeretnétek okozni, akkor kicsit egymással is foglalkozzatok
2016. okt. 30. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam 2pasi 1 csaj felállásban és nagyon élveztük.a végén a srác és a csaj egyszerre cumiztak.megismételném megint ga lehetne
2016. okt. 31. 06:42
 16/17 Inessential ***** válasza:
87%
Ez semmiképp nem lehet b*zis, mivel a srácnak van barátnője és te is a nőkre izgulsz. Szerintem elkerülhetetlen a kontakt a sráccal. Ha azon kapod magad, hogy kicsit is izgat a srác, akkor is maximum biszex hajlamaid lehetnek, de nem b*zis, és nem leszel meleg. A biszexualitással pedig semmi gond nincs. Talán még jobb is, mintha hetero lennék. Több a lehetőség.
2016. okt. 31. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Naa, megtörtént a dolog? Mesélj!
2016. okt. 31. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!