Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg az (a férfi), aki részt vesz egy hármas szexben 2 férfi egy nő felállásba?
Figyelt kérdés
A haverom és barátnője szeretné ezt kipróbálni. Mindkettejüket izgatta ez a dolog és kipróbálták már a két csaj egy pasi felállást és most szeretnék a két pasi egy csaj felállást is kipróbálni és rám gondoltak 3. félként. Én és a haverom nem nyúlnánk egymáshoz, csak a csajjal törődnénk. Én ezt ennek ellenére is egy kicsit b*zisnak találom, ezért még nem nem mondtam se igent, se nemet, de érdekelne, hogy vett-e már valaki részt ilyenben (akár nő, akár férfi) és ha igen milyen volt, valamint, hogy ezt mások is b*zisnak gondolják-e, vagy ez még nem az.2016. okt. 28. 17:49
1/17 anonim válasza:
Két nő egy férfi volt már. Remélem a két férfi egy nő is hamarosan megvalósul, de úgy, hogy a két férfi is foglalkozik egymással és én ezt akkor sem tartom bzisnak, sőt izgat. N
2/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt ők is mondták, de ha elvállalom, akkor tuti nem nyúlunk hozzá egymáshoz, lehet hogy a csajt izgatná, de engem nem hiszem, meg az már tényleg meleg dolog lenne, ennyi erővel a csajt el is lehetne zavarni. Szóval nálam ez kizárt.
2016. okt. 28. 17:57
3/17 anonim válasza:
kár h nem engem hivtak.. foglalkoznék mindenkivel :/
4/17 anonim válasza:
3 férfi - 1 lány felállásban volt már részem. A lánnyal foglalkoztunk mindhárman. fel sem merült bennünk, hogy b_zis dolog lenne.
5/17 anonim válasza:
Elvállalod? Te ezt egy munkának fogod fel? Ne tegyél semmit csak azért, hogy megfelelj, kényszerből stb.
6/17 A kérdező kommentje:
Még nem tudom hogy elvállalom-e. Nem munkának fogom fel, hanem élvezni szeretném, úgy mintha csak ketten lennénk. Kérdés, hogy ez menne-e. Szóval a többség azt mondja eddig, hogy nem b*zis. Hát még meglátom, elvileg most a hétvégén akarnák.
2016. okt. 28. 18:05
7/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem bzis, voltam már több ilyenben és a srácok sosem nyúltak egymáshoz.
8/17 anonim válasza:
Mi is szeretjük az ilyet. Ha a két pasi nem ér egymáshoz, akkor nem melegek. Ha igen, akkor biszexek.
9/17 szabozsolt19861210 válasza:
Melegként azt mondom neked, hogy ez egyáltalán nem b*zis!:)
Ha nem gerjedsz a másik férfira, és nem is értek egymáshoz, és élvezitek az együttlétet a lánnyal akkor szerintem nincs akadálya, amennyiben TE is akarod. Van akik azt mondják mindent ki kell próbálni...
10/17 anonim válasza:
az ilyen hülye kérdések mindig felidegesitenek, baz.meg aki nem meleg az nem meleg és kész, csinálhat próbálhat bármit attól még nem lesz az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!